slider

Een bouwstofzuiger voor een veilige en schone bouwplaats

202_ds_stenen_bouw        202_ds_stenen_bouw_vloer        202_ds       Klasse_Filter_Stickers

Op elke bouwplaats is stof aanwezig en bij iedere bouwactiviteit komt wel stof vrij. Sommige soorten bouwstof, zoals kwartsstof, zijn schadelijk voor de gezondheid als er niet de juiste of onvoldoende maatregelen worden getroffen. Een goede maatregel is het gebruiken van een bouwstofzuiger.

Waar vindt u bouwstof?

Stof, en met name bouwstof, is overal zichtbaar en onzichtbaar aanwezig. Op de bouwplaats ontstaat er veel stof door de bewerking van bijvoorbeeld hout of steenachtig materiaal. Daarnaast wordt stof ook makkelijk verspreid doordat werknemers en materialen zich verplaatsen. Frezen, boren, slijpen, schaven en schuren zijn bij uitstek activiteiten waarbij grote hoeveelheden (schadelijk) bouwstof vrijkomen. Doordat er op bouwplaatsen onder andere heftrucks rondrijden, komt dit stof in ieder hoekje van de bouwplaats terecht. Een bouwstofzuiger of een afzuiginstallatie is hiervoor een goede oplossing.

Bouwstofzuigers van Atimo
Atimo biedt zijn klanten al jarenlang een effectieve oplossing tegen bouwstof. Wij hebben een breed assortiment industriële stofzuigers die op iedere situatie toepasbaar zijn. Het is echter belangrijk om uw specifieke wensen en uw specifieke werkomgeving te kennen. Zodra dit het geval is zijn wij bijna altijd in staat om de meest optimale oplossing te vinden.

Bent u geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze bouwstofzuigers voor uw bedrijf? Bel ons dan op 072 – 562 80 88. U spreekt direct met een verkoper met alle technische kennis van deze stofzuigers. Ook kunt u uiteraard vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Bekijk ons assortiment bouwstofzuigers:

MISTRAL 202 DS MISTRAL 202 DS
Merk:Delfin
Kenmerk:Algemene reiniging 230 Volt

 

De Mistral 202 DS is een zéér compacte en krachtige stofzuiger (2 motoren), geschikt voor dagelijks gebruik. Doordat hij compact en licht van gewicht is, kan deze prima op locatie worden ingezet en is hij geschikt voor de dagelijkse schoonmaak werkzaamheden binnen uw bedrijf. De Mistral 202 DS is leverbaar met diverse hoofdfilters en tevens is een veiligheidsfilter (HEPA H14) mogelijk. Hierdoor is hij in staat om vrijwel alle fijne- en gezonheidsgevaarlijke stoffen effectief te zuigen en heeft hij een schone uitstoot van lucht.

 

Voordelen:

- Compact, licht van gewicht en zeer handzaam

- Reinigbaar hoofdfilter

- 2 motoren voor extra zuigkracht

- UItvoerbaar met diverse filters waaronder HEPA H14

- Mogelijkheid tot gebruik van wegwerpzakken

 

Klik op de link om de brochure te downloaden Mistral_202_DS.pdf

MISTRAL 352 DS MISTRAL 352 DS
Merk:Delfin
Kenmerk:230 Volt

 

Bent u op zoek naar een krachtige, compacte en handzame industriezuiger waarvan het filter niet vroegtijdig verstopt raakt? Dan is de MTL 352 DS een echte aanrader. Wij leveren deze machine in tal van industrieën waar de meest uiteenlopende materialen en stoffen gezogen worden.  De Mistral 352 DS is uitvoerbaar met diverse hoofdfilters en veiligheidsfilter HEPA H14 voor een maximale filtratie van gezondheidsgevaarlijke stoffen. Tevens zijn hittebestendige- en antistatische filters mogelijk, waardoor de Mistral 352 DS in vrijwel elke omgeving inzetbaar is.

 

Voordelen:

- Geschikt voor zuigen van grove materialen en zéér fijne stoffen

- Compact en handzaam

- Industrieel polyester sterfilter (levensduur 3-5 jaar!)

- Reinigbaar hoofdfilter

- Uitvoerbaar met rubberen wielen voor extra mobiliteit (ideaal voor bouwsector)

 

DM SERIE DM SERIE
Merk:Delfin
Kenmerk:230 Volt

 

Wanneer u de meest krachtige stofzuiger op 230 Volt wenst, dan is de DM Serie dé industrie zuiger voor al uw dagelijkse schoonmaak werkzaamheden. DM Serie is geschikt voor het zuigen van zwaardere materialen over langere afstanden. Diverse hoofd- en veiligheidsfilters zijn mogelijk, waaronder klasse L, M en H14.  

 

Voordelen:

- Maximale zuigkracht op 230 Volt (3 motoren)

- Geschikt voor zwaardere materialen

- Industrieel polyester hoofdfilter 2 m2 ( 3 m2 mogelijk)

- Reinigbaar hoofdfilter

- Grote vuilcontainer (50, 75 of 100 liter)

MTL 202 LONGOPAC MTL 202 LONGOPAC
Merk:Delfin
Kenmerk:Zakkensysteem 20 meter

 

De Mistral 202 DS Longopac is een zeer compacte industriële stofzuiger en is voorzien van de beste filtertechnieken (klasse M + H) en heeft een filteroppervlakte van maar liefst 3(!) m2. Doordat de Mistral 202 DS Longopac voorzien is van 2 motoren heeft hij een sublieme zuigkracht. Ook is de Mistral 202 DS Longopac voorzien van een zakkensysteem (20 meter), zodat de gebruiker stofvrij kan werken.

 

Voordelen:

-Groot filteroppervlakte van 6 m2

-Lage stofbelasting

-Reinigbaar hoofdfilter

-Zeer compact en licht van gewicht

-Longopac zakkensysteem (20 meter lang)

-Stofvrij werken

DG EXP Serie DG EXP Serie
Merk:Delfin
Kenmerk:380 Volt

 

De DG Export Serie zijn krachtige industriële mobiele stofzuigers welke ontworpen zijn voor het zuigen van zwaardere materialen over een langere afstand. De DG Export Serie onderscheidt zich dan ook in de zuigkracht, luchtdebiet en filtratie waardoor zij in de meest uiteenlopende toepassingen ingezet kunnen worden. Diverse hoofdfilters zijn mogelijk welke allen handmatig reinigbaar zijn en optioneel is pneumatische reiniging ook mogelijk. Vanzelfsprekend kan de DG Export Serie worden uitgerust met een extra veiligheidsfilter (HEPA / H14) waardoor de DG Export in vrijwel elke omgeving inzetbaar is.

 

Voordelen:

- Verkrijgbaar in 4 modellen

- Zowel mobiel als stationair inzetbaar

- Goede mobiliteit

- Robuust frame

- Geschikt voor het langdurig zuigen van zwaardere materialen

- Automatische / pneumatische filterreiniging optioneel

Referenties

Een impressie van tevreden klanten.

Waarom Atimo kiezen?

  • Professionele oplossingen
  • Gerenommeerde merken
  • Technisch deskundig advies
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk 
  • 24 uurs storingsdienst

Contact met Atimo

Wilt u meer informatie?
Bel ons voor advies: 072 - 562 80 88

Bel mij!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u binnen 24 uur op!

Uw naam:
Bedrijfsnaam:
Uw directe nummer:

Nieuwsbrief

Aanmelden

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Atimo Nederland BV
Kabelstraat 33
1949 DM Warmenhuizen

Postadres
Postbus 9311
1800 GH Alkmaar

T 072 562 80 88
F 072 562 53 93
E info@atimo-nederland.nl