Atimo zoekt een commercieel medewerker techniek | 40 uur

Heb jij een commerciële achtergrond, houd je van een afwisselend takenpakket en heb je affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij van Atimo Nederland zijn op zoek naar een sales topper die ons team kan versterken. Werken als commercieel medewerker techniek bij Atimo Nederland betekent werken in een professionele en snelgroeiende organisatie, gericht op het leveren van grensverleggende zuigoplossingen voor de industrie. Sinds 2005 leveren wij industriële zuigoplossingen op het gebied van ontstoffing- en afzuigtechnieken en bedienen wij onder andere de offshore industrie, geneesmiddelenindustrie, metaalindustrie, farmaceutische industrie en overheidsinstanties. Is er een stofprobleem, dan hebben of vinden wij dé oplossing. Dit alles gebeurt vanuit onze vestiging in Warmenhuizen (Noord-Holland).

Het Atimo team bestaat uit jonge enthousiaste medewerkers. De communicatielijnen zijn kort, een gezonde dosis humor is aanwezig en als team streven we samen naar het beste resultaat!

Een werkdag is nooit hetzelfde. Je werkzaamheden zijn adviserend en verkoopgericht. Leads komen binnen via de website en per telefoon. Om een geschikte oplossing aan te kunnen bieden, worden deze leads gebeld waarna een passende offerte (inclusief technisch advies) wordt toegestuurd. Verkochte machines moeten opnieuw besteld worden en daarnaast komt het voor dat je bijspringt met het samenstellen, gedeeltelijk monteren, verpakken en versturen van de verkochte machines. Ook het bezoeken van (potentiële)klanten behoort tot je takenpakket.

Wat ga je bij ons doen als commercieel medewerker techniek?

Wat vragen wij van jou als commercieel medewerker techniek?

Wat bieden wij jou als commercieel medewerker techniek?

Heb je interesse?
Herken jij jezelf hier helemaal in en sta je te popelen om onze nieuwe collega te worden? Wij zijn erg benieuwd naar jou! Graag ontvangen we je motivatiebrief met bijbehorend CV op info@atimo-nederland.nl of vul onderstaand formulier in!

Registreer om meer te lezen...

Solliciteer

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Heb je geen actueel CV bij de band? Dat is geen probleem, reageer op de vacature zonder CV en wij nemen contact met je op. Wij gebruiken jouw gegevens alleen om eenmalig contact met je op te menem en zullen jouw gegevens niet aan derder verstrekken of voor andere doeleingen gebruiken.

Velden met * zijn verplicht

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie