Blog

Bij Atimo Nederland kunt u terecht voor een zuigoplossing voor vrijwel elk stofprobleem. In deze blog leest u het laatste nieuws over stof en stofvrij werken!

Stofzuiger reparatie bij Atimo

Industriële stofzuigers worden ingezet voor het opzuigen van diverse soorten stof, restmateriaal en afval. Deze stoffen komen vrij tijdens verschillende productiewerkzaamheden en kunnen veel overlast en zelfs gezondheidsrisico’s veroorzaken. Het opzuigen van deze stoffen zorgt voor een veilige en gezonde werkomgeving. Maar wat als uw industriële stofzuiger stuk is of onderhoud nodig heeft?

Service voor iedere industriële stofzuiger

Voor een grote producent van hoogwaardig Alumina is Atimo Nederland al jaren de leverancier van industriële stofzuigers. Tijdens de productieprocessen van deze producent komen allerlei stoffen vrij, waaronder betonstof, droge fijnstoffen en cementstof.

Vloer frezen

Wanneer u bezig bent oppervlaktebehandeling of vloeren frezen, heeft u ongetwijfeld te maken met grote hoeveelheden vrijkomende stoffen. Deze stoffen komen bijvoorbeeld vrij tijdens het gebruiken van schuur- en slijpmachines en zijn onontkoombaar. Wanneer deze stoffen niet worden opgezogen, kunnen deze voor veel overlast zorgen of zelfs leiden tot gezondheidsrisico’s. Een industriële stofzuiger van Atimo biedt uitkomst.

Processierups wanneer actief

De eikenprocessierups, ook wel de processierups genoemd, is een kleine behaarde rups die in Nederland al jaren voor veel overlast zorgt. Deze kleine rups leeft in groepen bijeen en nest zich in eikenbomen.

Pneumatisch transport

Pneumatisch transport is een systeem ontwikkeld voor het verplaatsen van granulaat, korrels en vast materiaal van punt A naar punt B, uitsluitend door het gebruiken van vacuüm. Het pneumatisch systeem is volledig gesloten, om ieder risico op contaminatie als gevolg van productdispersie tijdens transport te voorkomen.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten