De adviserende specialist in industrie
stofzuigers en industriele stofafzuiging

Wenst u asbest op te zuigen met een asbest stofzuiger? Dan bent u bij Atimo Nederland aan het juiste adres. Bij Atimo Nederland heeft u diverse mogelijkheden voor het verwijderen van asbest middels een stofzuiger. Of er sprake is van een kleine of grote asbest sanering, het maakt voor Atimo Nederland niets uit! Wij beschikken over een breed assortiment stofzuigers, waaronder compacte asbest stofzuigers, asbeststofzuigers met longopac systeem en heavy duty asbest stofzuigers. Zo hebben wij, onder andere, meerdere Sibilia S10 Diesel aangedreven vacuümunits geleverd aan klanten die deze gebruiken in de asbestsanering. Deze mobiele stofzuigers hebben veel ergonomische- en veiligheidsvoordelen en zijn dan ook zeer geschikt als asbest stofzuiger.

Asbest stofzuiger met wasstraat in zeecontainer

Mobiele stofzuiger asbest

Voor één van onze klanten hebben wij, in samenwerking met de klant, een mobiele asbest stofzuiger met wasstraat en filtersysteem in zeecontainer gerealiseerd. Wij hebben voor deze installatie een S10 Diesel zware asbeststofzuiger geleverd. Deze combinatie zorgt voor een meer veilige handling van het asbest. Het opgezogen asbesthoudend materiaal komt in het ‘vuile’ compartiment van de zeecontainer binnen via een cycloon en belandt vervolgens in een Big Bag. Als de Big Bag vol is, wordt deze afgebonden en verplaatst naar een was compartiment. Hier wordt de Big Bag gewassen en gespoeld, zodat er geen asbest aan de buitenkant van de zak te vinden is. In een derde compartiment van de wasstraat kan de Big Bag verder geseald en uitgenomen worden voor transport naar de opslag. Op deze manier kan asbesthoudend materiaal sneller en veilig(er) afgevoerd worden middels deze asbest stofzuiger.

Een asbeststofzuiger voor elke sanering

Atimo Nederland heeft asbest stofzuigers voor elke sanering: van klein tot groot en van een enkele asbestplaat tot complete grootschalige saneringen. Wat uw bedrijfssituatie ook is, bij Atimo Nederland vinden wij de juiste oplossing voor u. Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw specifieke bedrijfssituatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 – 562 80 88 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende ontstoffingsoplossingen!

Waarom Atimo kiezen?

  • Professionele oplossingen
  • Gerenommeerde merken
  • Technisch deskundig advies
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk 
  • 24 uurs storingsdienst

Maatwerk en advies

Vakkennis en ervaring stelt ons in staat om voor vrijwel ieder stofprobleem een oplossing aan te bieden.

JA, ik wil advies

Copyright Atimo 2020
Scroll naar boven