De adviserende specialist in industrie
stofzuigers en industriele stofafzuiging

Afzuiging asfaltcentrale

Een asfaltcentrale was op zoek naar een centraal afzuigsysteem dat geschikt is voor het opzuigen van stof op de werkvloer. In deze asfaltcentrale werd reeds gewerkt met een centraal afzuigsysteem dat uitgerust was met een voorafscheider. Dit afzuigsysteem was erg oud en zeer aan vervanging toe. Ook zat de voorafscheider vol met deuken. Dit is een teken dat het op te zuigen stof op de werkvloer veel brugvorming veroorzaakt. Het oude afzuigsysteem had tevens lang leidingwerk verspreid in de fabriek.

Centraal afzuigsysteem met voorafscheider

Atimo Nederland heeft hier een 15 kW centraal afzuigsysteem in combinatie met een voorafscheider ontwikkelend en geleverd. Het afzuigsysteem is zo ontwikkeld dat deze voorafscheider geen moeite heeft met brugvorming. Dit wordt bereikt dankzij een extra grote ledigingsklep waardoor er geen conische onderkant in de voorafscheider nodig was.

Een vergelijkbaar stofprobleem?

Heeft u ook te maken met veel vrijkomend stof in een asfaltcentrale? Bent u op zoek naar een soortgelijk centraal afzuigsysteem maar voor een andere toepassing? Of heeft u juist een compleet ander stofprobleem in een compleet andere toepassing? Geen probleem! Atimo Nederland heeft door jarenlange ervaring veel expertise opgedaan in het ontwikkelen van op maat gemaakte centrale afzuigsystemen. Deze afzuigsystemen zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen en voor tientallen soorten stof. Ook voor kleinere stofoplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Met een breed assortiment industriële stofzuigers bieden wij voor ieder stofprobleem een geschikte oplossing!

Contact met Atimo Nederland
Op zoek naar een oplossing voor uw stofprobleem? Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw persoonlijke bedrijfssituatie? Of heeft u vragen? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 – 562 80 88. U krijgt dan direct een technisch specialist aan de lijn die antwoord kan geven op al uw vragen. U mag ook altijd mailen naar info@atimo-nederland.nl. Wij staan voor u klaar!

Waarom Atimo kiezen?

  • Professionele oplossingen
  • Gerenommeerde merken
  • Technisch deskundig advies
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk 
  • 24 uurs storingsdienst

Maatwerk en advies

Vakkennis en ervaring stelt ons in staat om voor vrijwel ieder stofprobleem een oplossing aan te bieden.

JA, ik wil advies

Copyright Atimo 2020
Scroll naar boven