Handige downloads

Onze industriële stofzuigers zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. In de brochures hieronder vindt u meer informatie over de mogelijkheden!

ATEX stofzuigers brochure

Met een ATEX stofzuiger kunnen stoffen in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen veilig opgezogen en verzameld worden. Lees alles over ATEX en onze stofzuigoplossingen in onze ATEX brochure.

Download
Processierupsstofzuigers

Last van de eikenprocessierups of wilt u de processierups bestrijden? Met de processierupsstofzuigers van Atimo kunt u de rups en de vervelende brandharen veilig en efficiënt opzuigen. Lees alles over de mogelijkheden in onze processierupsfolder.

Download
Oliezuigers brochure

Met een oliezuiger van Atimo Nederland kunt u diverse soorten vloeistof, olie, sludge en spanen moeiteloos opzuigen. Lees alles over de mogelijkheden in onze oliezuigers brochure.

Download
Pneumatisch transport

Een pneumatisch transportsysteem is een systeem ontworpen voor het verplaatsen van stof, graan en vast materiaal van het ene punt naar het andere punt, uitsluitend door middel van vacuümkracht. Het systeem is volledig gesloten, waardoor elk risico op besmetting door productverspreiding wordt voorkomen tijdens het vervoer. Lees alle mogelijkheden in de brochure!

Download
Stofzuiger accessoires

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download
Zuigoplossingen voor de koffie industrie

Bekijk al onze industriële zuigoplossingen voor de koffie industrie in deze brochure. Van industriële stofzuigers tot centrale stofzuigsystemen en pneumatisch transport!

Download
Zuigoplossingen voor aardewerk

In deze folder vindt u alle zuigoplossingen welke ingezet kunnen worden bij de productie van aardewerk.

Download
Zuigoplossingen voor gelatine productie

Transporteer gelatinepoeder of -korrels door de productieruimte zonder risico op besmetting of productverlies. Bekijk de mogelijkheden in onze folder!

Download
Zuigoplossingen verpakkingsmachines

Vang afval direct bij de bron op en vermijd productieonderbrekingen met onze geïntegreerde zuigoplossingen op verpakkingsmachines. Bekijk de mogelijkheden in onze folder.

Download
Zuigoplossingen voor de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie

De farmaceutische-en voedingsmiddelenindustrie moeten elke vorm van besmetting vermijden om de hoogste kwaliteit van het eindproduct te kunnen garanderen. De industriële stofzuigers van Delfin helpen dit te realiseren. Bekijk de mogelijkheden in deze brochure!

Download
Zuigoplossingen voor cementfabrieken

Bij de cementproductie komt een aanzienlijke hoeveelheid fijn, schadelijk stof vrij in de fabriek. Dit stof wordt door de heel fabriek afgezet en vormt een ernstige bedreiging voor de gezondheid van werknemers en de productie-efficiëntie. Bekijk onze zuioplossingen in deze brochure!

Download
Zuigoplossingen voor staalfabrieken

In staalfabrieken en gieterijen is stof een serieus probleem. Om deze reden wordt de netheid van de werkomgeving van het grootste belang, omdat het de productiviteit, efficiëntie en veiligheid van het hele productieproces verbetert. Bekijk onze zuigoplossingen in deze brochure!

Download
Zuigoplossingen voor gieterijen

Gieterijen hebben te maken met grote stofproblemen in hun productieproces. Een goede reiniging van de werkplek is vna het grootste belang omdat het de productiviteit, efficiëntie en veiligheid van de hele werkomgeving verbetert. Bekijk onze zuigoplossingen voor gieterijen in deze brochure!

Download
Zuigoplossingen voor werkplaatsen en machinebouw

Reinigingswerkzaamheden zijn binnen werkplaatsen en de machinebouw heel belangrijk. De industriële stofzuigers van Atimo kunnen hiervoor zeer effectief en efficiënt ingezet worden. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download
Zuigoplossingen voor oppervlaktebehandeling

Bij het bewerken van oppervlakten en vloeren komt ontzettend veel stof vrij. Met onze stofzuigers kunnen deze vrijkomende stoffen direct worden afgezogen en opgevangen. Bekijk de mogelijkheden in deze brochure.

Download
Zuigoplossingen voor 3D printen

Bij 3D printen komen verschillende soorten stof vrij, zowel explosief als niet-explosief. Atimo heeft geschikte industriële stofzuigers voor het opzuigen van deze stoffen. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download
Dragonfly 40 brochure

De Dragonfly 40 vacuümhopper onderscheidt zich in zijn hoge vacuüm. Doordat de Dragonfly 40 een efficiënte lobben vacuümpomp met koelkanaal en geluiddemper heeft, behaalt hij een onderdruk van 50% tot maar liefst 80% en is deze machine geschikt voor het zuigen van grote hoeveelheden stof, restmateriaal en afval. Lees alles over de mogelijkheden van de Dragonfly 40 in deze brochure.

Download
Dragonfly 25 brochure

De Dragonfly 25 maakt het mogelijk om verschillende soorten stof, afval en restmateriaal eenvoudig en snel op te zuigen in de zware industrie. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure! 

Download
S8 vacuümunit brochure

De S8 is een krachtige industriële stofzuiger geschikt voor de meest zware reinigingswerkzaamheden in de industrie. Leverbaar op krachtstroom en in Diesel uitvoering en geschikt voor allerlei type stof en materiaal. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure!

Download
S10 vacuümunit brochure

De S10 kan worden ingezet in vrijwel elke omgeving waar reiniging of het vervoer van grote hoeveelheden stoffen, granulaire, vloeibare of modderige materialen nodig is. Lees alles over de mogelijkheden in onze brochure!

Download
S20 vacuümunit brochure

De S20 vacuümunit is ontworpen voor het gebruik in zeer moeilijke en zware omstandigheden. Deze zuigunit is geschikt voor het langdurig achtereen zuigen van lichte en zware materialen over lange afstanden. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure!

Download
F100 TOP stofzuigsysteem

De F100 TOP is een industriële vacuümunit welke beschikt over zeer zware industriële eigenschappen. Doordat de F100 TOP is voorzien van een cycloon fungeert de F100 TOP direct als centraal stofzuigsysteem. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten