De adviserende specialist in industrie
stofzuigers en industriele stofafzuiging

MixTech

MixTech/Mix SRL is een Italiaans merk dat staat voor ‘Mixing systems and components for plants’. MixTech ontwerpt en vervaardigt mengsystemen en componenten die ingezet kunnen worden bij de productieprocessen van verschillende soorten producten (poeders, vezels, pulp) voor een breed scala aan sectoren (voeding, dierenvoeding, chemie en farmacie, kunststoffen, bouw, ecologie, industrie, laboratorium en cosmetica). Mixtech produceert producten met een hoge kwaliteit.

Assortiment MixTech

MixTech heeft door haar brede specialisatie een breed assortiment kwalitatief goede producten. U bent bij ons aan het juiste adres voor de volgende MixTech producten:

-          Horizontale mengers

-          Filters

-          Vlinderkleppen en schuifkleppen

-          Veiligheidskleppen, bij zowel overdruk als onderdruk

-          Silobeveiliging

Zo verkopen wij bijvoorbeeld opzetfilters van MixTech. Deze opzetfilters worden, onder andere, gebruikt in betoncentrales. In een betoncentrale komt namelijk veel stof vrij uit mixers en silo’s. Wanneer Atimo Nederland een perslucht aangedreven installatie plaatst in een dergelijke industrie, wordt deze voorzien van een opzetfilter, waardoor er voldoende onderdruk wordt gehouden en er daardoor geen stof vrijkomt. De lucht wordt tevens gereinigd, waardoor de klant ook hier geen omkijken meer naar heeft. Zo wordt u bij Atimo Nederland voorzien van een complete installatie!

ATEX certificering

Indien wenselijk, kunnen wij MixTech producten ook leveren met een ATEX certificaat. Hierdoor kunnen de producten van MixTech ook ingezet worden in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen, uiteraard in combinatie met de juiste ATEX stofzuiger van Atimo Nederland. Hierdoor mag uw installatie ingezet worden in ATEX omgeving Zone 1, 2, 20, 21 en 22.

Contact met Atimo Nederland

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijfssituatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of via 072 – 562 80 88. U krijgt dan direct een technisch onderlegd specialist aan de telefoon. U mag daarnaast ook vrijblijvend mailen naar info@atimo-nederland.nl. Wij helpen u graag verder!

Waarom Atimo kiezen?

  • Professionele oplossingen
  • Gerenommeerde merken
  • Technisch deskundig advies
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk 
  • 24 uurs storingsdienst

Maatwerk en advies

Vakkennis en ervaring stelt ons in staat om voor vrijwel ieder stofprobleem een oplossing aan te bieden.

JA, ik wil advies

Copyright Atimo 2021
Scroll naar boven