De adviserende specialist in industrie
stofzuigers en industriele stofafzuiging

Wij hebben een aantal antwoorden op deze vraag voor u op een rijtje gezet.

Het breedste assortiment industriële stofzuigers
Wij bieden het breedste assortiment industriële stofzuigers en afzuigsystemen van Nederland. Dit kunnen wij zeggen doordat wij alle technische kennis hebben van onze producten en de jarenlange ervaring hebben om die kennis op de juiste manier in te zetten.

Alles is mogelijk
Klanten willen vaak maar één ding: een oplossing voor hun stofprobleem. Alles binnen onze organisatie is erop gericht om dit voor ieder stofprobleem te realiseren. Dat betekent dat wij soms de meest uiteenlopende verzoeken krijgen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een afzuiginstallatie op rails gerealiseerd.

Korte lijnen
Bij Atimo spreekt u altijd direct met een technisch onderlegde medewerker. Dit betekent dat wij snel kunnen inspelen op uw wensen en vragen. Geen consultants en ingewikkelde contacten. U belt altijd met een vaste contactpersoon met alle (technische) kennis van het product.

Altijd bereikbaar
Onze klanten kunnen ons altijd bereiken. Bij storingen van grotere afzuiginstallaties staat er 24/7 een storingsmonteur voor u klaar. Vragen of problemen kunt u altijd telefonisch aan ons voorleggen.

Concurrerende prijzen
Wij hebben strakke prijsafspraken met onze fabrikanten, waardoor u meeprofiteert van schaalvoordelen. U betaalt daarom nooit teveel voor uw industriële stofzuiger.

Waarom Atimo kiezen?

  • Professionele oplossingen
  • Gerenommeerde merken
  • Technisch deskundig advies
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk 
  • 24 uurs storingsdienst

Maatwerk en advies

Vakkennis en ervaring stelt ons in staat om voor vrijwel ieder stofprobleem een oplossing aan te bieden.

JA, ik wil advies

Copyright Atimo 2020
Scroll naar boven