De adviserende specialist in industrie
stofzuigers en industriele stofafzuiging

Asbest stofzuiger

    S8-diesel-asbeststofzuiger    Asbest-stofzuigen-zuigslang

Wanneer er asbest of asbesthoudende materialen verwijderd dienen te worden, dient u te voldoen aan strenge eisen en regelgeving. Deze regelgeving richt zich voornamelijk op de mogelijke blootstelling van asbest aan de gebruiker, maar ook aan het afvoeren van deze gezondheidsgevaarlijke stoffen. Het afvoeren van deze asbesthoudende materialen kan gebeuren middels een asbest stofzuiger.

Atimo Nederland kent de eisen en regelgeving omtrent het verwijderen/opzuigen van asbest en heeft diverse asbeststofzuigers in het assortiment die aan deze eisen en regelgeving voldoen.

Assortiment asbest stofzuiger

Binnen ons assortiment hebben wij veel diverse asbest stofzuigers. Zo heeft u de keuze uit zowel mobiele- als vaste installaties die voldoen aan de eisen en regelgeving omtrent asbest verwijdering. Ook heeft u de keuze uit relatief compacte en zeer grote asbest stofzuigers. De kleinere machines hebben een opvangcapaciteit van 20 liter, terwijl de grotere machines een opvangcapaciteit van 220 liter hebben. Door middel van een voorafscheider kan de opvangcapaciteit worden vergroot tot 2 m3. Verder heeft u de keuze tussen 230 Volt, 380 Volt, LPG en diesel asbest stofzuigers.

De asbeststofzuigers worden geleverd met de meest fijne filtertechnieken, waardoor onze stofzuigers geen gezondheidsgevaarlijke stoffen meer uitstoten. Door een HEPA H14 veiligheidsfilter, dat in de asbest stofzuigers gemonteerd zit, kunnen wij garanderen dat de gebruikers van onze stofzuiger voor asbest niet langer blootgesteld zullen worden aan de asbeststoffen tijdens het afvoeren van de stoffen.

Uiteraard zijn asbeststofzuigers op veel diverse manieren in te zetten. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van onze industriële asbest stofzuigers voor uw bedrijf, neem dan gerust contact met ons op!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u weten welke asbest stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 072 – 562 80 88 of mail naar info@atimo-nederland.nl.

Bekijk hieronder ons assortiment asbeststofzuigers:

 

 

Waarom Atimo kiezen?

  • Professionele oplossingen
  • Gerenommeerde merken
  • Technisch deskundig advies
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk 
  • 24 uurs storingsdienst

Maatwerk en advies

Vakkennis en ervaring stelt ons in staat om voor vrijwel ieder stofprobleem een oplossing aan te bieden.

JA, ik wil advies

Copyright Atimo 2020
Scroll naar boven