De adviserende specialist in industrie
stofzuigers en industriele stofafzuiging

Vacuüm trailer

Merk :
Sibilia
Model :Truck Serie
Kenmerk :Vacuüm trailer
Omschrijving :

Gemeentebedrijven maken vaak gebruik van vacuüm trailers of vacuüm opleggers. Deze vacuüm trailers worden veelal gebruikt voor het schoonmaken van straten, riolering en voor het reinigen van vieze en vervuilde grond. Echter zijn vacuüm trailers / vacuüm opleggers veel breder inzetbaar.

Vacuüm trailer op maat
Een vacuüm trailer of oplegger dient meestal voor een specifiek bedrijfsdoel. Het kan daarom zeer efficiënt en effectief zijn om een vacuüm trailer of oplegger te ontwerpen die voldoet aan al uw wensen. Wij hebben als Atimo Nederland nauw contact met de fabrikant en daarom kunnen wij zeggen dat voor iedere toepassing een specifieke vacuüm trailer/oplegger leverbaar is.

Wij kunnen u hier eindeloos informeren over de talloze mogelijkheden, maar wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij u direct informeren en een vrijblijvend advies geven aan de hand van uw persoonlijke bedrijfssituatie en uw wensen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen op 072 - 562 80 88. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.  

VermogenkW/Hp152 kW
Max. onderdrukmmH2O8.000
Max. luchtdebietm3/uur4.000

Waarom Atimo kiezen?

  • Professionele oplossingen
  • Gerenommeerde merken
  • Technisch deskundig advies
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk 
  • 24 uurs storingsdienst

Maatwerk en advies

Vakkennis en ervaring stelt ons in staat om voor vrijwel ieder stofprobleem een oplossing aan te bieden.

JA, ik wil advies

Copyright Atimo 2020
Scroll naar boven