De adviserende specialist in industrie
stofzuigers en industriele stofafzuiging

DragonFly 25 Diesel 1100m3/h

Merk :
Sibilia
Model :DF 25
Kenmerk :Dieselgedreven, vacuumaanhanger, bigbaglediging
Omschrijving :

De Dragonfly is een nieuw concept vacuümunit en is leverbaar in twee verschillende modellen, namelijk de Dragonfly 25 met 23 kW vermogen en de Dragonfly 40 met 55 kW vermogen. Beide vacuümunits worden aangedreven door een gekoelde diesel brandstofmotor, welke een zéér krachtige lobben vacuümpomp aandrijft en daardoor geheel onafhankelijk is van stroomvoorzieningen.

Zuigwagen
De Dragonfly 25 is gebouwd op een aanhangwagen (zuigwagen) waardoor de machine tijdens gebruik eenvoudig verplaatst kan worden (klein rijbewijs), wat een groot voordeel is ten opzichte van andere centraal gepositioneerde Heavy Duty stofzuigers. Tevens zorgt dit ervoor dat de Dragonfly eenvoudig op moeilijk bereikbare plekken kan komen. Optioneel is het ook mogelijk om de Dragonfly te leveren zonder aanhangwagen, zodat deze op uw eigen aanhangwagen geplaatst kan worden.

50% vacuüm
De Dragonfly 25 behaalt dankzij een efficiënte lobe pomp een onderdruk van maar liefst 50%, waardoor deze machine in staat is om zwaardere materialen over een lange afstand te transporteren. Naast zware materialen is het ook mogelijk om lichte stoffen te op te zuigen.

Het filter
Voor de motor en de vacuümpomp zit een grote cycloon welke is uitgevoerd met een industrieel filter. Dit filter heeft een filteroppervlakte van 72.000 cm2 en zorgt ervoor dat de meeste fijnstoffen effectief gefilterd worden. Optioneel kan de Dragonfly 25 uitgevoerd worden met een HEPA H14 veiligheidsfilter (oppervlakte 18.000 cm2) zodat gezondheidsgevaarlijke stoffen veilig opgezogen kunnen worden.

Inzet
Opgezogen stoffen komen terecht in de voorafscheider. Door middel van een hydraulisch systeem is lediging zeer makkelijk en snel. Via een vlinderklep voorzien van haken, kan het opgezogen materiaal geledigd worden in Big Bags.

Meer weten over deze vacuümunit op aanhangwagen en de mogelijkheden? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op!

SpanningVolt/HZDiesel aangedreven
Aantal MotorenAantal1
VermogenkW/Hp23 kW
Max. onderdrukmmH2O5000 mmH20
Oppervlakte hoofdfiltercm272.000cm2
Oppervlakte veiligheidsfiltercm218.000cm2
Type filterPaneelfilter
FilterreinigingReturn pulse
Inhoud vuilcontainerLiter710 liter
InlaatØ100 mm
Gewichtkg.1650 kg
Liften van hopperkg.Hydraulisch

Waarom Atimo kiezen?

  • Professionele oplossingen
  • Gerenommeerde merken
  • Technisch deskundig advies
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk 
  • 24 uurs storingsdienst

Maatwerk en advies

Vakkennis en ervaring stelt ons in staat om voor vrijwel ieder stofprobleem een oplossing aan te bieden.

JA, ik wil advies

Copyright Atimo 2020
Scroll naar boven