De adviserende specialist in industrie
stofzuigers en industriele stofafzuiging

Industriële stofzuiger in glasindustrie

Industrielestofzuiger-Glasindustrie

In de glasindustrie komen stoffen vrij tijdens de glasproductieprocessen. Er worden veelal fijne poedervormige materialen gebruikt tijdens de productie in de glasindustrie. In bepaalde gevallen zijn deze poedervormige materialen heet en abrasief. Om deze stoffen te verwijderen, heeft u een industriële stofzuiger nodig. Voor een industriële stofzuiger betekenen deze hete en abrasieve materialen een hoge belasting. Deze hoge belasting heeft met name betrekking op het filtersysteem. Bij Atimo Nederland hebben wij de geschikte industriële stofzuiger voor u. Industriële stofzuigers die deze situaties aankunnen.

De industriële stofzuiger voor uw situatie

In deze situatie is Atimo Nederland de geschikte partner voor u. Wij kunnen u de geschikte industriële stofzuiger (mobiel en stationair) bieden voor uw situatie. Voor het effectief en efficiënt verwijderen, (tijdelijk) opslaan en afvoeren van hete en abrasieve materialen, kunnen wij u een industriële stofzuiger met het volgende bieden:

-          Tangentiële inlaat (cycloonwerking)

-          NOMEX hoofdfilter (hittebestendige filter tot 250 graden Celsius)

-          Mobiele- en/of stationaire installaties

-          Voorafscheiders

Een centraal stofzuigsysteem

Wanneer er in de glasindustrie grotere hoeveelheden stoffen opgezogen worden, zijn mobiele stofzuigers vaak lastiger te gebruiken. In deze situaties is een centraal stofzuigsysteem wenselijk. Met een centraal stofzuigsysteem bent u verzekerd van een volledig technisch werkend systeem. Daarnaast heeft een centraal stofzuigsysteem het voordeel dat, in het algemeen, de onderhoudskosten veel lager zijn.

Wat uw bedrijfssituatie ook is, bij Atimo Nederland staan we voor u klaar. Wij kunnen u van een vrijblijvend advies voorzien. Met ons advies helpen wij u bij het optimaliseren van uw glasproductieprocessen. 

Neem daarom nu contact met ons op!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u advies over de mogelijkheden omtrent uw specifieke bedrijfssituatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 072 562 80 88 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij staan u graag te woord.

Bekijk hieronder ons assortiment industriële stofzuigers geschikt voor de glasindustrie:

380 Volt DG EXP SerieDG EXP Serie
  • 380 Volt
  • Polyester sterfilter
  • 100 liter opvang
  • Optie: diverse filters

Waarom Atimo kiezen?

  • Professionele oplossingen
  • Gerenommeerde merken
  • Technisch deskundig advies
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk 
  • 24 uurs storingsdienst

Maatwerk en advies

Vakkennis en ervaring stelt ons in staat om voor vrijwel ieder stofprobleem een oplossing aan te bieden.

JA, ik wil advies

Copyright Atimo 2020
Scroll naar boven