Stofzuigerborstel ATEX met dubbele haren

  • ATEX stofzuigerborstel voor ATEX stofzuiger
Accessoires en onderdelen

Stofzuigerborstel ATEX met dubbele haren

Deze ATEX stofzuigerborstel is gemaakt van oliebestendig rubber en ideaal voor het verwijderen van graan, zetmeel, suikers, lichte metalen, kolen en hout. Omdat het een ATEX gecertificeerde stofzuigerborstel is, mag deze industriële borstel ingezet worden in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen. De aansluitdiameter van deze stofzuigerborstel bedraagt 50 mm. De diameter van de borstelkop zelf is 100 mm.

Deze stofzuigerborstel is voorzien van een dubbele rand borstelharen, waardoor deze zeer geschikt is voor het schrobben en stofzuigen van fabrieks- en laboratoriumbanken.

Naast de standaard aansluitdiameter van 50 mm, is deze industriële borstel bij grote afname ook leverbaar in de volgende aansluitdiameters:

Productcode    Aansluitdiameter
ATPRB150BX   50-40-38 mm
ATPRB144BX  44 mm


Daarnaast is deze borstel ook verkrijgbaar in andere kleuren borstelharen, waaronder blauw, groen en geel. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie