Delfin stofzuiger

Een groot deel van ons brede assortiment industriële stofzuigers wordt geproduceerd door Delfin. Delfin is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van industriële stofzuigers. Delfin heeft al jarenlang een constante expertise op het gebied van de productie van industriële stofzuigers. De Delfin stofzuigers zijn geschikt voor allerlei typen afval, waaronder poeders, vloeistoffen en olie. Wij bieden een groot aantal Delfin stofzuigers aan voor de Nederlandse markt. Met een Delfin stofzuiger ben je gegarandeerd van een goede en professionele kwaliteit stofzuiger!

Delfin: een betrouwbare partner

Atimo Nederland vindt in Delfin al jarenlang een betrouwbare en deskundige partner. Wij kennen Delfin stofzuigers van binnen en van buiten en kunnen daarom snel de juiste stofzuiger aan onze klanten presenteren. Daarnaast kunnen wij door de nauwe samenwerking met Delfin ook zeer specifieke wensen van onze klanten realiseren.

Assortiment Delfin stofzuiger

Het assortiment Delfin stofzuigers is erg breed. Zo bestaat het assortiment Delfin stofzuigers onder andere uit:

De producten van Delfin beantwoorden aan alle eisen van de grote Europese richtlijnen zoals CE, ATEX, CESI en DNV.

Naast een industriële stofzuiger is Delfin ook een betrouwbare partner voor Atimo Nederland in voorafscheiders en stofzuiger accessoires. Zo voorzien wij onze klanten van stofzuiger accessoires zoals zuigbuizen en vloerzuigmonden en worden Delfin stofzuigers, indien gewenst, uitgerust met een voorafscheider van Delfin.

Klik hier om het gehele assortiment van Delfin te bekijken.

Meer weten? Neem nu contact op!
Heeft u een vraag? Of wilt u meer weten over het assortiment Delfin stofzuigers? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 - 562 80 88. U krijgt dan direct een technisch specialist aan de telefoon die al uw vragen kan beantwoorden. 

Registreer om meer te lezen …

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie