Type industrie

Textielindustrie

Industriële stofzuigers voor de textielindustrie.

Reinigingswerkzaamheden zijn binnen de textielindustrie niet alleen belangrijk voor een veilige en gezonde werkomgeving maar ook om het productieproces schoon te houden. Bekijk de industriële stofzuigers voor de textielindustrie hieronder. 

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Textielindustrie Assortiment

Industriële stofzuiger in textielindustrie

Binnen de textielindustrie is reiniging ontzettend belangrijk. Reiniging is niet alleen belangrijk voor het creëren en behouden van een veilige en gezonde werkomgeving. Zonder reiniging kunnen de machines niet goed hun werk doen. De fijnstoffen en andere vervuilingen, die vrijkomen tijdens het productieproces, zorgen namelijk veelal voor storingen in de machines. Deze storingen kunnen voorkomen worden door deze stoffen af te zuigen/te verwijderen. Dit kan door middel van een industriële stofzuiger. Atimo Nederland biedt met haar brede assortiment industriële stofzuigers de oplossing.

Geen standaard industriële stofzuiger in deze industrie

Industriële stofzuigers zijn binnen deze industrie een belangrijke uitkomst. Atimo Nederland biedt industriële stofzuigers aan die speciaal gericht zijn op de textiel industrie, omdat de standaard stofzuigers de grote volumes en hoeveelheden fijnstof niet aankunnen. Onze industriële stofzuigers zijn leverbaar met diverse vermogens en krachtbonnen. Wij kunnen u het volgende bieden:

  • Grote opvangcapaciteit van 210 liter en meer
  • Vacuümpompen die weinig tot geen onderhoud nodig hebben en die van boven naar beneden zuigen
  • Fijnstoffen en andere materialen worden opgevangen in speciale wegwerpzakken
  • Efficiënt zuigen en opslag doordat de materialen in een opvangcontainer worden gecomprimeerd

Iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Zo is de keuze voor een industriële stofzuiger afhankelijk van uw bedrijfssituatie en uw persoonlijke wensen. U hoeft de keuze voor een machine echter niet alleen te maken. Atimo Nederland kan u, aan de hand van een vrijblijvende bedrijfsanalyse, van een op maat gemaakt advies voorzien. Zo weet u welke machine het meest geschikt is voor uw bedrijf!

Neem daarom nu contact met ons op!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u een vrijblijvend advies over de mogelijkheden omtrent uw specifieke bedrijfssituatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij staan u graag te woord.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie