Type stofzuiger

Straalgrit stofzuigers

De beste industriële stofzuigers voor straalgrit.

De straalgrit stofzuigers van Atimo Nederland zijn geschikt voor het opzuigen en verzamelen van straalgrit, waarna het mogelijk is om dit straalgrit weer te hergebruiken. Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Straalgrit stofzuigers Assortiment

Straalgrit stofzuigers welke voldoen aan uw eisen

Steeds vaker worden stralingstechnieken toegepast binnen bedrijven. Dit zorgt voor interne vervuiling binnen deze bedrijven. Industriële reinigers worden gevraagd deze verontreiniging op te zuigen. Dit brengt aanzienlijke kosten met zich mee. Atimo Nederland biedt met de straalgrit stofzuiger de oplossing.

Straalgrit stofzuigers voor iedere toepassing

Wij leveren een zeer breed leveringsprogramma op het gebied van industriële ontstoffing- en afzuigtechnieken. Zo leveren wij straalgrit stofzuigers die variëren in aandrijving, vermogen, prestaties, opslag en prijsklasse. Ook leveren wij (op maat gemaakte) reinigingsapparatuur voor het zuigen van moeilijke en zware materialen zoals straalgrit, waarbij zware materialen vaak over lange afstanden of diepte gezogen dienen te worden. Atimo Nederland levert al jaren tal van oplossingen in deze branche waarbij de meest uiteenlopende vraagstukken ons al zijn voorgelegd en die wij effectief hebben opgelost.

Diesel aangedreven vacuümunits 

Een oplossing die maar weinig leveranciers kunnen aanreiken zijn diesel aangedreven vacuümunits. Groot voordeel is dat deze vacuümunits prima mobiel verplaatsbaar zijn doordat deze hun eigen brandstofmotor hebben die voor de noodzakelijke aandrijving zorgen. Doordat deze diesel aangedreven vacuümunits zijn uitgerust met zware, eigen ontworpen gekoelde Lobe pompen zijn ze in staat om een onderdruk/vacuüm te genereren van maar liefst 70-80% (zuigen tot 7-8 meter diepte) en kunnen zware materialen over een horizontale lengte van 150 meter worden getransporteerd.

Breed assortiment

Naast onze diesel aangedreven vacuümunits hebben wij nog meer straalgrit stofzuigers te bieden. Hierbij kunt u denken aan 380V aandrijving en persluchtaandrijving. Tevens is er een zéér uitgebreid leveringsprogramma op het gebied van opslaan en afvoeren van de gezogen materialen. Bij het zuigen van straalgrit wordt er over het algemeen grote hoeveelheden gezogen in een relatief korte tijdsduur. Een grote opvangcapaciteit is dan wenselijk. Wij leveren voorafscheiders met een maximale inhoud van 3 m3! Daarnaast bestaan er mogelijkheden om de voorafscheiders zodanig uit te rusten dat deze onderlossing of zijlossing hebben zodat deze weer teruggestort kan worden in uw werpsysteem. Dankzij onze leveranciers en onze expertise zijn wij overigens ook in staat om tot een custom-made oplossing te komen.

Welke straalgrit stofzuiger geschikt is voor u, is afhankelijk van uw wensen en uw bedrijfssituatie. De keuze voor een straalgrit stofzuiger hoeft u niet alleen te maken. Atimo Nederland helpt u graag verder!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u weten welke straalgrit stofzuiger geschikt is voor uw bedrijfssituatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie