Krahnen industriële stofzuiger

Krahnen is een bedrijf dat al in 1927 is opgericht door Emile Krahnen. In eerste instantie was Krahnen een kantoor dat zich richtte op het ontwerpen van technische producten. Het bedrijf was bijvoorbeeld nauw betrokken bij de ontwikkeling van de inbussleutel.

Sinds 1970 zijn de producten van Krahnen gericht op het onderhoud en de kwaliteitscontrole in de petrochemische, chemische en farmaceutische industrie. Een belangrijk onderdeel daarvan is het leveren van overall oplossingen voor schoonmaaksystemen voor explosiegevaarlijke ruimten. Een ander belangrijk aandachtsgebied is het scheiden van vloeistoffen en vaste stoffen in de chemische industrie.

Maatoplossing

In samenwerking met Krahnen zijn wij in staat om voor grote industriële bedrijven maatoplossingen te bieden voor specifieke stofproblemen. Het is al een aantal keer voorgekomen dat wij een Krahnen stofzuiger hebben laten produceren dat specifiek is geproduceerd voor één van onze klanten. Op die manier hebben wij bijvoorbeeld een oplossingen gevonden voor Shell.

ATEX stofzuiger Krahnen

ATEX stofzuigers Krahnen Atimo Nederland

Atimo Nederland heeft diverse ATEX stofzuigers in het assortiment. Een ATEX stofzuiger is een industriële stofzuiger die speciaal geschikt is voor gebruik in ATEX zoneringen. Met een EX stofzuiger kunnen brand- en explosiegevaarlijke stoffen veilig en efficiënt opgezogen worden. Atimo Nederland heeft tientallen ATEX stofzuigers in het assortiment, zowel voor zone 1, 2, 21 als 22. Ook zone 20 (inwendig) is mogelijk. Een groot deel van deze ATEX stofzuigers is van Krahnen. Binnen het assortiment explosieveilige stofzuigers van Krahnen heeft u meerdere keuzes, namelijk:

Bekijk het assortiment ATEX stofzuigers hier.

Cleanroom stofzuiger Krahnen

Cleanroom stofzuigers Krahnen Atimo Nederland

Naast ATEX stofzuigers bestaat het assortiment industriële stofzuigers van Krahnen nog uit cleanroom stofzuigers. Cleanrooms staan er om bekend dat ze aan zeer strenge en specifieke eisen moeten voldoen. Zo moeten de hoeveelheden stof, fijnstof en chemische dampen zo laag mogelijk zijn. De cleanroom stofzuigers van Krahnen voldoen aan deze richtlijnen. Net als voor een ATEX stofzuiger, heeft u ook voor een cleanroom stofzuiger meerdere keuzemogelijkheden. Bekijk het assortiment cleanroom stofzuigers hier.

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw persoonlijke bedrijfssituatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 – 562 80 88 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij helpen u graag verder!

Registreer om meer te lezen …

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie