Wessel Werk

Wessel Werk, opgericht in 1931, is één van ’s werelds grootste toonaangevende fabrikanten in stofzuiger accessoires. Het bedrijf zegt zelf: ‘’Materialen van hoge kwaliteit, innovatieve technologie en aantrekkelijk design in combinatie met de spreekwoordelijke Wessel Quality creëren de uniekheid van de Wessel Werk producten.’’ De producten van Wessel Werk hebben meerdere nationale en internationale awards gewonnen.

Assortiment Wessel Werk

Wessel werk stofzuiger accessoires Atimo Nederland

Atimo Nederland verkoopt naast industriële stofzuigers en centrale stofzuigsystemen ook stofzuiger accessoires. Zo kunt u bij Atimo Nederland terecht voor stofzuigeraccessoires van het merk Wessel Werk. Met stofzuiger accessoires van Wessel Werk bent u verzekerd van kwalitatief goede producten voor uw industriële stofzuiger. Atimo Nederland heeft Wessel Werk zuigbuizen en Wessel Werk vloerzuigmonden in het stofzuigeraccessoires programma. De zuigmonden hebben als voordeel dat ze uitgerust zijn met wieltjes, welke op hoogte verstelbaar zijn voor minder of juist meer vacuüm op uw vloer. De zuigbuizen zorgen voor een ergonomische houding, wat er voor zorgt dat gebruikers efficiënt en effectief kunnen werken. Langdurig achtereen stofzuigen is dan ook geen enkel probleem!

Stofzuiger accessoires

Naast zuigmonden en zuigbuizen zijn er tientallen andere stofzuiger accessoires die er voor kunnen zorgen dat u efficiënt, effectief en stofvrij kunt werken. Meer weten? Klik hier voor een overzicht van alle stofzuiger accessoires die Atimo Nederland te bieden heeft!

Verschillende toepassingen vragen om een verschillende aanpak en verschillende stofzuiger accessoires. U hoeft de keuze voor stofzuiger accessoires niet alleen te maken. Neem contact op met Atimo Nederland en onze technisch specialisten helpen u graag verder!

Contact met Atimo Nederland

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw persoonlijke bedrijfssituatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 – 562 80 88. U krijgt dan direct een technisch onderlegd specialist aan de telefoon. U mag daarnaast ook vrijblijvend mailen naar info@atimo-nederland.nl. Wij helpen u graag verder!

Registreer om meer te lezen …

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie