Type stofzuiger

Beton- en steenstof stofzuigers

Industriële beton- en steenstof stofzuigers voor de industrie.

Wilt u vrijkomende betonstoffen, steenstoffen of kwartsstof opzuigen en verwijderen? Met een industriële stofzuiger van Atimo Nederland kunt u deze stoffen veilig opzuigen en verzamelen!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Beton- en steenstof stofzuigers Assortiment

Beton stofzuigers en steenstof stofzuigers

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw stofprobleem? Bijvoorbeeld voor kwartsstoffen? Kwarts bevindt zich in zand en in de meest natuurlijke gesteenten, met name dus in bouwmaterialen. Materiaal is al kwarts houdend als het voor 1,5% uit kwarts bestaat. Hoe hoger het kwartsgehalte van het bouwmateriaal, hoe groter de kans dat er kwartsstof vrijkomt bij de bewerking. Materialen met een hoog kwartsgehalte zijn bijvoorbeeld zandsteen, kalkzandsteen, cellenbeton en betonsteen. Het is noodzaak om deze stoffen te verwijderen. Een industriële betonstofzuiger of steenstof stofzuiger biedt hier de oplossing.

Bescherm uw medewerkers met een industriële beton- of steenstof stofzuiger

Om een gezonde werkomgeving voor uw medewerkers te creëren, is het noodzakelijk deze kwartstoffen te verwijderen middels een industriële beton- of steenstof stofzuiger. Kwartstoffen hebben namelijk het gevaar dat deze kleine oplosbare stofdeeltjes diep in de longen terechtkomen. Volgens de wet mag de concentratie van kwartsstof in de lucht daarom maximaal 0,075 mg/m3 zijn. Dat is slechts een zeer kleine hoeveelheid.

In onder andere de betonindustrie is het daarom ontzettend belangrijk om kwartsstoffen af te zuigen. Atimo Nederland heeft een breed assortiment industriële kwartsstof stofzuigers en betonstofzuigers die voldoen aan de wettige richtlijnen.

Assortiment

SABBIATURE 2  Betonstof zuigen  steenstof zuigen

Ons assortiment is zeer divers. Zo heeft u de keuze uit industriële stofzuigers met 230 Volt, 380 Volt, Diesel of LPG aandrijving. Binnen deze categorieën kunt u weer kiezen uit stofzuigers met 1, 2 of 3 motoren, 1 of 2 cilinders en verschillende turbine pompen. Ook de opvangbakken bevatten diverse groottes: van 35 liter oplopend tot 220 liter. Daarnaast is er nog een enorme diversiteit aan mobiele- en stationaire voorafscheiders leverbaar, die uw stofzuiger ontlasten en/of de opvangcapaciteit vergroten, terwijl er ook een keuze gemaakt kan worden hoe u de gezogen stoffen en materialen wenst af te voeren, zoals bijvoorbeeld het ledigen in big bag systemen.

Welke industriële beton-, steen- of kwartsstof stofzuiger het meest geschikt is voor u hangt af van uw wensen en bedrijfssituatie. Atimo Nederland adviseert u daar graag en vrijblijvend over.

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u weten welke industriële kwartsstof stofzuiger geschikt is voor uw bedrijfssituatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie