Sibilia industriële stofzuigers

Atimo Nederland heeft een breed assortiment industriële stofzuigers. Sommige van deze industriële stofzuigers zijn bij uitstek geschikt voor de zware industrie (Heavy Duty stofzuigers) of voor een zwaar(der) centraal stofzuigsysteem. Deze Heavy duty stofzuigers zijn van het merk Sibilia. Sibilia is al jaren één van onze vaste leveranciers. In 1936 is Sibilia opgericht door Angelo Sibilia. In 1947 begon het bedrijf zich te specialiseren in de productie van industriële machinerie zoals industriële stofzuigers.

Heavy Duty stofzuiger zware industriele stofzuiger Atimo

Marktleider industriële stofzuigers

Sinds 1993 heeft Alberto Sibilia het management van het bedrijf overgenomen van zijn vader. Vervolgens is het bedrijf in enkele jaren uitgegroeid tot één van de marktleiders in de productie van industriële stofzuigers. Sibilia onderhoudt een uitgebreid wereldwijd netwerk van afnemers in 30 landen. Doelstelling is om industriële stofzuigers en stofzuiginstallaties te produceren die:

Centraal stofzuigsysteem van Sibilia

Krachtige industriele stofzuiger Heavy duty Atimo

Atimo Nederland onderhoudt een nauwe samenwerking met Sibilia. Met name voor maatwerkoplossingen en ingewikkelde afzuiginstallaties kunnen wij terugvallen op deze betrouwbare partner. Sibilia is in staat om afzuiginstallaties en centrale stofzuigsystemen te produceren die op maat zijn gemaakt voor onze klanten.

Heavy duty stofzuiger

Sibilia heeft Heavy duty stofzuigers die uitermate geschikt zijn om zand, water of fecaliën (feces, drekstoffen) uit kruipruimtes, kelders, tunnels, tanks en schepen te zuigen. Dit kan bij uitstek middels een Heavy duty stofzuiger uit de Sibilia S-serie. Deze serie vindt u hier.

Meer weten? Neem contact op!
Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over Sibilia en de mogelijkheden voor uw persoonlijke bedrijfssituatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of bel naar 072 – 562 80 88. U krijgt dan direct een technisch specialist aan de lijn die antwoord kan geven op al uw vragen. U mag ook altijd mailen naar info@atimo-nederland.nl. Wij helpen u graag verder!

Registreer om meer te lezen …

Sibilia zuigunits

De industriële stofzuigers van Sibilia richten zich op het zware segment. Grote hoeveelheden stof, bulk, restmateriala en afval kunnen eenvoudig opgezogen en verwijderd worden met deze krachtpatsers. Bekijk de folder voor alle mogelijkheden! 

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie