Type industrie

Metaalbewerking industrie

De beste oliezuigers en vloeistofzuigers voor de metaalbewerkingsindustrie.

Binnen de metaalbewerkingsindustrie komen diverse vloeistoffen vrij, waaronder spanen, oliën en smeermiddelen. Atimo Nederland heeft diverse industriële stofzuigers in het assortiment welke deze vloeistoffen feiloos kunnen opzuigen. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Metaalbewerking industrie Assortiment

Industriële stofzuiger voor de metaalbewerkingsindustrie

De werkgebieden metaalbewerking en engineering zijn werkgebieden met een grote behoefte aan een breed assortiment van industriële stofzuigers. De industriële stofzuiger wordt gebruikt voor het reinigen en onderhouden van bewerkingsmachines, zoals bijvoorbeeld draaibanken en molens. Zo worden onze vacuümunits binnen de metaalbewerkingsindustrie vaak gebruikt voor het opzuigen van spanen, oliën en smeermiddelen. U kunt voor de industriële stofzuiger kiezen uit verschillende aandrijvingen. Dit is afhankelijk van de intensiteit en/of van de volumes die opgezogen dienen te worden.

Industriële stofzuigers: de Tecnoil serie

Bij Atimo Nederland heeft u de keuze uit meerdere geschikte industrie zuigers. De tecnoil serie is daar een voorbeeld van. Deze serie vloeistofzuigers is multifunctioneel en werkt in drie stappen:

  1. Allereerst worden zowel oliën als spanen gelijktijdig opgezogen. Dit kan met de desgewenste slanglengte.
  2. Eenmaal opgezogen worden de oliën en spanen van elkaar gescheiden. Het kan, in bepaalde gevallen, wenselijk zijn om de oliën te filteren. Ook dit is mogelijk met de Tecnoil serie. Een voordeel hiervan is dit er behoorlijk op de kosten bespaard kan worden, omdat de olie op deze manier meerdere keren hergebruikt kan worden.
  3. Nadat de olie gescheiden en gefilterd is, kan de olie in grote hoeveelheden afgevoerd worden. Zo is het optioneel ook mogelijk om de gezogen oliën te verpompen naar een desgewenst punt. De krachtige retourpomp van de Tecnoil serie maakt deze serie tot een zeer efficiënte olie- en spanenzuiger.

Wat uw bedrijfssituatie ook is, bij Atimo Nederland bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren over de geschikte industriële stofzuiger voor uw bedrijfssituatie.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Contact met Atimo Nederland
Bent u enthousiast? Heeft u vragen? Of wilt u advies over een bepaald product, probleem of situatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 072 - 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij staan u graag te woord.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie