Type stofzuiger

Zandstralen

Industriële stofzuigers voor zandstralen en stralen met straalgrit.

Bij het zandstralen komen veel gritkorrels vrij welke opgezogen dienen te worden. De industriële stofzuigers van Atimo Nederland bieden uitkomst. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

Demonstratie aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Zandstralen Assortiment

Industriële stofzuiger voor zandstralen

Zandstralen of het stralen met straalgrit is een kostbaar proces. Vervuiling op grote schaal is tevens een onderdeel van dit proces. Deze producten hebben een hoog soortgelijk gewicht. Dit betekent een intensieve bezigheid die veelal tot fysieke klachten leidt onder uw medewerkers. Hergebruik van het straalgrit is vaak wenselijk. Om dit mogelijk te maken is het belangrijk dat straalgrit teruggevoerd wordt in een werpstraler. Een industriële stofzuiger of zand stofzuiger van Atimo Nederland biedt hier de oplossing.

Assortiment

Zandstralen

Industriële stofzuiger met voorafscheider

Naast een industriële stofzuiger of zand stofzuiger wordt er in veel gevallen ook een voorafscheider ingezet. Een voorafscheider maakt het mogelijk om stof en grit van elkaar te scheiden, zodat hergebruik mogelijk is. Tevens wordt hierdoor de opslagcapaciteit vergroot en wordt de machine zelf ontlast.  

Atimo Nederland biedt de oplossing

Er is een krachtige stofzuiger nodig binnen deze industrie, omdat er sprake is van een hoog soortgelijk gewicht. Atimo Nederland biedt deze krachtige machines aan. Zo bieden wij industriële stofzuigers die speciaal gericht zijn op het effectief verwijderen van staalproducten en die ook zeer geschikt zijn voor zand zuigen. Dit betekent dat wij machines leveren waarbij de vacuümpompen een extreem hoge zuigkracht (onderdruk) generen. Dit zorgt ervoor dat metaalproducten moeiteloos opgezogen worden. Ook worden de metaalproducten middels deze vacuümpomp tijdelijk opgeslagen.

Welke industriële stofzuiger voor u het meest geschikt is, hangt af van uw persoonlijke wensen en uw persoonlijke bedrijfssituatie. Wat uw situatie ook is, bij Atimo Nederland bent u aan het juiste adres. Onze adviseurs kunnen uw bedrijfssituatie vrijblijvend analyseren en u zo een advies op maat geven. Neem hiervoor nu contact met ons op!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u een vrijblijvend advies over de mogelijkheden omtrent uw specifieke bedrijfssituatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 072 201 2606 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij staan u graag te woord.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten