Type industrie

OEM machinebouwers

Industriële stofzuigers voor OEM machinebouwers.

Tijdens het maken van productiemachines komen veel stoffen en andere vervuilingen vrij. Met een industriële stofzuiger van Atimo Nederland kunnen deze moeiteloos opgezogen en verwijderd worden. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
OEM machinebouwers Assortiment

Industriële stofzuiger voor machinebouwers

Productiemachines in allerlei sectoren (papier, hout, drukwerk, verpakking, textiel, plastic, elektronica, etc.) worden gemaakt door machinebouwbedrijven. Tijdens het maken van deze productiemachines komen veel stoffen en andere vervuilingen vrij. Deze stoffen en vervuilingen dienen verwijderd te worden. Hierdoor vergt het maken van deze productiemachines de integratie van een industriële stofzuiger en/of een filter in deze machine(s). De integratie van een industriële stofzuiger maakt het namelijk mogelijk om de gewenste materialen en stoffen op te zuigen. Dit is mogelijk in de meest uiteenlopende toepassingen en situaties. Atimo Nederland biedt met haar brede assortiment de oplossing.

Een industriële stofzuiger voor iedere situatie

Iedere situatie vraagt om een andere aanpak en een andere oplossing. Dat is zeker het geval binnen machinebouwbedrijven. Atimo Nederland heeft veel ervaring met deze materie. Zo hebben wij in het recente verleden de meest uiteenlopende oplossingen mogen aandragen betreffende industriële stofzuigers. Hierdoor kunnen wij u een zeer ruim aanbod bieden. Daarnaast kunt u bij Atimo Nederland terecht voor simpele maar ook zeer complexe vraagstukken. Door altijd goed met de klant mee te denken, en uitgaande van onze eigen expertise, gaat er altijd een passende oplossing naar de klant toe. Ook kunt u voor custom made vraagstukken altijd bij ons terecht. Onze ervaring is uw voordeel.

Welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor u, is afhankelijk voor uw wensen en uw bedrijfssituatie. U hoeft de keuze voor een machine echter niet alleen te maken. Atimo Nederland kan u altijd en vrijblijvend, door middel van een bedrijfsanalyse, van een op maat gemaakt advies voorzien.  

Bij Atimo Nederland krijgt u hét juiste antwoord. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u advies over een bepaald product, probleem of situatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088. U krijgt dan direct een specialist aan de telefoon. Daarnaast mag u ook altijd mailen naar info@atimo-nederland.nl. Wij staan u graag te woord.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie