Type industrie

Lederbewerking industrie

Industriële stofzuigers voor de lederindustrie.

Binnen de lederindustrie komen verschillende soorten stof vrij, bijvoorbeeld koolmonoxide, ammoniak en zwavel. Met een industriële stofzuiger van Atimo Nederland kunnen deze veilig en effectief opgezogen en verzameld worden.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Lederbewerking industrie Assortiment

Afzuigsysteem lederindustrie

Er zijn verschillende processen voor het bewerken van leder, zo ook het looiproces. Het looiproces dient om het leder duurzaam te maken. Dit proces heeft als gevolg dat er koolmonoxide, ammoniak en zwavel vrijkomen. Wanneer er niets aan het afzuigen van deze dampen gedaan wordt, bijvoorbeeld via een afzuigsysteem, kunnen deze dampen tot gezondheidsklachten leiden bij de medewerkers van uw bedrijf. Het afzuigen van deze dampen is dus erg belangrijk.

Verschillende eisen bij afzuigsysteem in lederindustrie

Atimo Nederland biedt u de oplossing. Om uw medewerkers en het milieu optimaal te beschermen, is een goede bronafzuiging noodzakelijk. In deze branche voldoen de standaard, in staal uitgevoerde, afzuigsystemen meestal niet. De afzuigsystemen moeten vaak in hoogwaardig RVS of in kunststof worden uitgevoerd. Daarnaast moeten de afzuigsystemen voorzien zijn van speciale filters die voldoen aan de strenge milieu eisen die gesteld worden binnen deze industrie. Er wordt hier in Nederland én Europa streng op gecontroleerd.

Assortiment Atimo Nederland

Atimo Nederland biedt industriële afzuigsystemen aan die aan deze strenge milieurichtlijnen voldoen. Wij bouwen en leveren zowel mobiele- als stationaire afzuigsystemen die geschikt zijn voor:

  • Gassen
  • Dampen
  • Fijne poeders
  • Stoffen

Kortom, wat uw situatie ook is, bij ons kunt u terecht voor het juiste afzuigsysteem dat voldoet aan alle gestelde eisen in deze industrie. Welk afzuigsysteem het meest geschikt is voor u, hangt af van uw wensen en uw bedrijfssituatie. De keuze voor een systeem hoeft u echter niet alleen te maken. Door onze uitgebreide expertise kunnen wij u als geen ander adviseren.

Neem nu contact met ons op!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u advies over de mogelijkheden omtrent uw specifieke bedrijfssituatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij staan u graag te woord.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie