Type industrie

Onderhoudsindustrie

Industriële stofzuigers voor de onderhoudsindustrie.

Binnen de onderhoudsindustrie worden bijvoorbeeld hout- en aardgas gestookte verwarmingsketels voorzien van onderhoud. Hierbij is een industriële stofzuiger wenselijk. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Onderhoudsindustrie Assortiment

Industriële stofzuiger voor ketels

Er is veel onderhoud nodig bij hout- en aardgas gestookte verwarmingsketels. Om deze verwarmingsketels te onderhouden, is een industriële stofzuiger wenselijk. Een industriële stofzuiger binnen deze industrie vereist een hoge capaciteit, hoge filtratiegraad en een grote opvangcapaciteit.

Hittebestendig filter en voorafscheiders voor industriële stofzuiger

Er is veel specialisme nodig om het as en stof dat uit deze gestookte verwarmingsketels komt, grondig en op de juiste manier te verwijderen. Veelal wordt het as en het stof weggezogen terwijl deze nog smeult. Wanneer dit gebeurt, is er kans op brand. Hier dient dan ook altijd rekening mee gehouden te worden. Een middel om dit te voorkomen is een industriële stofzuiger van Atimo Nederland. Onze industriële stofzuigers kunnen het as en het stof verwijderen op een manier zodat het brandgevaar wordt voorkomen of tot een absoluut minimum wordt beperkt. Alle industriële stofzuigers uit ons assortiment kunnen namelijk worden voorzien van een hittebestendig filter. Mocht een hittebestendig filter niet (voldoende) de juiste oplossing zijn, dan kunnen onze voorafscheiders de vonken en smeulende materialen verdoven.

Verschillende oplossingen

In welke situatie u zich ook bevindt, Atimo Nederland heeft altijd de geschikte oplossing voor uw bedrijfssituatie. Wij bieden u naast hittebestendige filters en voorafscheiders nog meer opties. Zo heeft u de keuze uit een mobiele of stationaire industriële stofzuiger. Ook hebben wij 230V380V en perslucht aangedreven stofzuigers.

Atimo Nederland kan u van een vrijblijvend advies voorzien. Daarnaast kunnen wij u ook een vrijblijvende analyse op locatie geven. Wij vinden altijd de geschikte oplossing voor uw bedrijfssituatie.

Neem hiervoor nu contact met ons op!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u advies over de mogelijkheden omtrent uw specifieke bedrijfssituatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 072 - 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij staan u graag te woord.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie