Type industrie

Verpakkingsindustrie

Industriële stofzuigers voor de verpakkingsindustrie.

Bij het verpakken van goederen komt afval vrij. Het inzetten van een industriële stofzuiger voor het opzuigen van dit afval zorgt ervoor dat het afval zich niet kan ophopen en verpakkingsprocessen schoon blijven. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Verpakkingsindustrie Assortiment

Industriële stofzuiger voor de verpakkingsindustrie

In alle sectoren, zoals de voedingsmiddelenindustrie, de textielindustrie en de papierindustrie, worden goederen verpakt. Bij deze verpakkingsprocessen komt afval vrij. Het is belangrijk dat dit afval constant verwijderd wordt. Het verwijderen van afval kan middels een industriële stofzuiger. Of er nou een kleine of grote hoeveelheid poeder, stof, of morsgoed van een machine vrijkomt, Atimo Nederland kan u voorzien van de juiste oplossing. Met een breed assortiment industriële stofzuigers is er altijd een geschikte machine voor uw situatie.

Assortiment industriële stofzuigers voor de verpakkingsindustrie

Binnen de verpakkingsindustrie zijn meerdere industriële stofzuigers geschikt voor het verwijderen van afval. Atimo Nederland beschikt over deze machines. Zo bieden wij stationaire units die geschikt zijn om continu verschillende soorten afval of poeder te verwijderen. Doordat deze stationaire units continu werken, kunnen 24 uurs gebruik en maximale betrouwbaarheid gegarandeerd worden. U heeft de keuze uit verschillende types. Zo kunt u, onder andere, kiezen voor een industriële stofzuiger uit de DBF serie, de ZEFIRO serie of de Mistral 452 DS. Deze machines hebben een elektrische aandrijving (230 Volt en 380 Volt) en zijn uitgerust met een polyester sterfilter. Daarnaast kunnen deze machines, indien gewenst, uitgerust worden met diverse andere filters, waaronder een HEPA veiligheidsfilter. Verder kunt u nog kiezen uit diverse groottes van de opvangbakken: oplopend van 25 tot 100 liter.

Industriele stofzuiger Delfin verpakkingsindustrie

Advies op maat

Welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van uw bedrijfssituatie en uw persoonlijke wensen. U hoeft de keuze echter niet alleen te maken. Atimo Nederland voorziet u graag vrijblijvend van een op maat gemaakt advies. Neem daarom nu contact met ons op!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u advies over de mogelijkheden omtrent uw specifieke bedrijfssituatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij staan u graag te woord.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie