Type industrie

Oppervlakte- behandelingsindustrie

Industriële stofzuigers voor schuur- en slijpmachines.

Er komen zeer grote hoeveelheden stof vrij bij machines voor de voorbehandeling van oppervlakten. Atimo Nederland biedt geschikte industriële stofzuigers aan voor het opzuigen van deze stoffen!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Oppervlakte- behandelingsindustrie Assortiment

Industriële stofzuiger voor oppervlaktebehandeling

Er komen onontkoombaar grote hoeveelheden stof vrij bij machines die gebruikt worden voor de voorbehandeling van oppervlakten. Dit soort machines, zoals schuur- en slijpmachines, worden gebruikt door aannemers, bouw- en restauratie bedrijven en vloerfrezers. Omdat er zo veel stof vrij komt, is er een behoefte aan een omgeving waarin zo veel mogelijk stofvrij gewerkt kan worden. Dit kan met een industriële stofzuiger van Atimo Nederland.

Industriële stofzuiger: de oplossing!

Atimo Nederland biedt de oplossing. Door een industriële stofzuiger direct aan de machine aan te sluiten, kan het stof worden opgevangen. Door een industriële stofzuiger aan te sluiten, wordt het stof opgezogen, nog voordat het wordt vrijgegeven in de ruimte en het milieu. Hierdoor vormt de hoeveelheid stof die vrijkomt bij dit soort werkzaamheden geen probleem meer. Dit zorgt voor optimalisatie van de werkomstandigheden van uw medewerkers. Met een ruim assortiment industriële stofzuigers, is er altijd een geschikte stofzuiger voor uw situatie.

Diverse mogelijkheden voor uw situatie

Naast de standaard industriële stofzuiger biedt Atimo Nederland verschillende mogelijkheden. Zo zijn er inrichtmogelijkheden die er voor kunnen zorgen dat de stofzuiger lange tijd achtereen probleemloos kan werken. Ook is het mogelijk om een ELF filter toe te passen. Deze hoofdfilters zijn voorzien van een extra groot oppervlakte. Mochten er gezondheidsgevaarlijke stoffen vrij komen, dan is het mogelijk om een extra veiligheidsfilter te plaatsen. Dit HEPA (H14) filter beschermt mens en milieu optimaal en biedt de hoogste veiligheid.

Wat uw bedrijfssituatie ook is, bij Atimo Nederland bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren over de geschikte industriële stofzuiger voor uw bedrijfssituatie.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u advies over een bepaald product, probleem of situatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij staan u graag te woord.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie