Onze merken

Atimo Nederland verkoopt industriële stofzuigers en centrale systemen met bijbehorende producten van diverse merken. Hieronder ziet u een overzicht van deze merken.

Atimo stofzuiger accessoires

Atimo Nederland is dé specialist in Nederland op het gebied van industriële stofzuigers, centrale stofzuigsystemen en puntafzuiging. Bij ons kunt u terecht voor zowel mobiele- als stationaire oplossingen variërend in diverse aandrijvingen en vermogens (2 tot 200 kW). Wij hebben meer dan 150 modellen in ons assortiment, waardoor wij voor vrijwel iedere industriële toepassing een geschikte oplossing kunnen bieden. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment Atimo stofzuiger accessoires.

Lees meer: Atimo stofzuiger accessoires

Delfin stofzuiger

Een groot deel van ons brede assortiment industriële stofzuigers wordt geproduceerd door Delfin. Delfin is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van industriële stofzuigers. Delfin heeft al jarenlang een constante expertise op het gebied van de productie van industriële stofzuigers. De Delfin stofzuigers zijn geschikt voor allerlei typen afval, waaronder poeders, vloeistoffen en olie. Wij bieden een groot aantal Delfin stofzuigers aan voor de Nederlandse markt. Met een Delfin stofzuiger ben je gegarandeerd van een goede en professionele kwaliteit stofzuiger!

Lees meer: Delfin stofzuiger

Dustcontrol stofzuigers en onderdelen

Atimo Nederland is dé specialist van Nederland op het gebied van ontstoffing- en afzuigtechnieken. Wij leveren zowel mobiele- als stationaire oplossingen variërend in diverse aandrijvingen en vermogen (2-200 kW). Hierdoor hebben wij meer dan 150 modellen in ons pakket die in vrijwel elke tak van industrie toegepast kunnen worden.

Atimo Nederland levert al jaren stofzuigers en onderdelen van het zweedse merk Dustcontrol als de klant hier specifiek om vraagt. In bepaalde toepassingen kunnen de stofzuigers van Dustcontrol een goede oplossing zijn voor bepaalde vraagstellingen.

Lees meer: Dustcontrol stofzuigers en onderdelen

Krahnen industriële stofzuiger

Krahnen is een bedrijf dat al in 1927 is opgericht door Emile Krahnen. In eerste instantie was Krahnen een kantoor dat zich richtte op het ontwerpen van technische producten. Het bedrijf was bijvoorbeeld nauw betrokken bij de ontwikkeling van de inbussleutel.

Lees meer: Krahnen industriële stofzuiger

MixTech

MixTech/Mix SRL is een Italiaans merk dat staat voor ‘Mixing systems and components for plants’. MixTech ontwerpt en vervaardigt mengsystemen en componenten die ingezet kunnen worden bij de productieprocessen van verschillende soorten producten (poeders, vezels, pulp) voor een breed scala aan sectoren (voeding, dierenvoeding, chemie en farmacie, kunststoffen, bouw, ecologie, industrie, laboratorium en cosmetica). Mixtech produceert producten met een hoge kwaliteit.

Lees meer: MixTech

Sibilia industriële stofzuigers

Atimo Nederland heeft een breed assortiment industriële stofzuigers. Sommige van deze industriële stofzuigers zijn bij uitstek geschikt voor de zware industrie (Heavy Duty stofzuigers) of voor een zwaar(der) centraal stofzuigsysteem. Deze Heavy duty stofzuigers zijn van het merk Sibilia. Sibilia is al jaren één van onze vaste leveranciers. In 1936 is Sibilia opgericht door Angelo Sibilia. In 1947 begon het bedrijf zich te specialiseren in de productie van industriële machinerie zoals industriële stofzuigers.

Lees meer: Sibilia - Industriële stofzuigers

WAM ledigingskleppen

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland worden ingezet om vuil af te zuigen en op te vangen. Om vuil op te vangen kunnen, onder andere, ledigkleppen een oplossing bieden. Atimo Nederland heeft diverse WAM kleppen in het assortiment. WAM(GROUP) is de Italiaanse wereldwijde marktleider in de ontwikkeling en productie van machines en componenten voor stortgoederen, zo ook ledigingskleppen. Atimo Nederland biedt deze WAM ledigingskleppen aan. Zo bieden wij onder andere valkleppen met contragewicht, vlinderkleppen, schuifkleppen en roterende ledigingskleppen voor continu gebruik.

Ledigingkleppen van WAM zijn kwalitatief goed, zorgen voor een veilige productstroomonderbreking en hebben een uitstekende slijtvastheid.

Lees meer: WAM

Wessel Werk

Wessel Werk, opgericht in 1931, is één van ’s werelds grootste toonaangevende fabrikanten in stofzuiger accessoires. Het bedrijf zegt zelf: ‘’Materialen van hoge kwaliteit, innovatieve technologie en aantrekkelijk design in combinatie met de spreekwoordelijke Wessel Quality creëren de uniekheid van de Wessel Werk producten.’’ De producten van Wessel Werk hebben meerdere nationale en internationale awards gewonnen.

Lees meer: Wessel werk

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie