Type industrie

Glasindustrie

Industriële stofzuigers en centrale stofzuigsystemen voor de glasindustrie.

De stofzuigers van Atimo Nederland zijn zeer geschikt voor reinigingswerkzaamheden in de glasindustrie. Bijvoorbeeld voor het opzuigen van stoffen welke vrijkomen tijdens glasproductieprocessen. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Glasindustrie Assortiment

Industriële stofzuiger in glasindustrie

In de glasindustrie komen stoffen vrij tijdens de glasproductieprocessen. Er worden veelal fijne poedervormige materialen gebruikt tijdens de productie in de glasindustrie. In bepaalde gevallen zijn deze poedervormige materialen heet en abrasief. Om deze stoffen te verwijderen, heeft u een industriële stofzuiger nodig. Voor een industriële stofzuiger betekenen deze hete en abrasieve materialen een hoge belasting. Deze hoge belasting heeft met name betrekking op het filtersysteem. Bij Atimo Nederland hebben wij de geschikte industriële stofzuiger voor u. Industriële stofzuigers die deze situaties aankunnen.

Assortiment

Glasindustrie

De industriële stofzuiger voor uw situatie

In deze situatie is Atimo Nederland de geschikte partner voor u. Wij kunnen u de geschikte industriële stofzuiger (mobiel en stationair) bieden voor uw situatie. Voor het effectief en efficiënt verwijderen, (tijdelijk) opslaan en afvoeren van hete en abrasieve materialen, kunnen wij u een industriële stofzuiger met het volgende bieden:

  • Tangentiële inlaat (cycloonwerking)
  • NOMEX hoofdfilter (hittebestendig filter tot 250 graden Celsius)
  • Mobiele- en/of stationaire installaties
  • Voorafscheiders

Een centraal stofzuigsysteem

Wanneer er in de glasindustrie grotere hoeveelheden stoffen opgezogen worden, zijn mobiele stofzuigers vaak lastiger te gebruiken. In deze situaties is een centraal stofzuigsysteem wenselijk. Met een centraal stofzuigsysteem bent u verzekerd van een volledig technisch werkend systeem. Daarnaast heeft een centraal stofzuigsysteem het voordeel dat, in het algemeen, de onderhoudskosten veel lager zijn.

Wat uw bedrijfssituatie ook is, bij Atimo Nederland staan we voor u klaar. Wij kunnen u van een vrijblijvend advies voorzien. Met ons advies helpen wij u bij het optimaliseren van uw glasproductieprocessen. 

Neem daarom nu contact met ons op!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u advies over de mogelijkheden omtrent uw specifieke bedrijfssituatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 072 562 80 88 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij staan u graag te woord.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie