Type industrie

Papierindustrie

Industriële stofzuigers voor het opzuigen van fijnstof en papierresten.

Tijdens het snijden van papier onstaat veel fijnstof. Dit fijnstof kan eenvoudig en snel opgezogen en verwijderd worden door een industriële stofzuiger. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Papierindustrie Assortiment

Industriële stofzuiger voor de papierindustrie

In papierfabrieken wordt papier gesneden. Door het snijden van papier, ontstaat in het productieproces veel fijnstof. Naast fijnstof is er ook sprake van snijverlies. Dit snijverlies dient samen met het fijnstof afgezogen te worden. Dit afzuigen kan middels een industriële stofzuiger. Atimo Nederland biedt met haar brede assortiment industriële stofzuigers de oplossing. Door het inzetten van een industriële stofzuiger van Atimo Nederland, kunnen de fijnstoffen en het snijverlies afgezogen worden.

Breed assortiment industriële stofzuigers voor de papierindustrie

Atimo Nederland helpt u graag verder. Wij hebben een breed assortiment industriële stofzuigers te bieden voor de papierindustrie. Zo hebben wij stofzuigers met 230 Volt380 Volt en perslucht aangedreven stofzuigers. Binnen deze categorieën kunt u weer kiezen uit machines met 1, 2 of 3 motoren en 1 of 2 venturi’s. Ook beschikken deze machines over verschillende groottes in opvangbakken en over verschillende filters. Wanneer er ontzettend veel stof vrijkomt tijdens uw productieprocessen, is het ook mogelijk een industriële stofzuiger te krijgen waarbij het filterpakket automatisch wordt gereinigd.

Verschillende situaties vragen om verschillende oplossingen. Welke industrie zuiger het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van uw bedrijfssituatie en uw persoonlijke wensen. Ook voor custom made vraagstukken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de beste mogelijkheden voor uw situatie. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, krijgt u direct een technisch specialist aan de telefoon. Aan de hand van een vrijblijvende bedrijfsanalyse, kunnen wij u van een vrijblijvend en op maat gemaakt advies voorzien. De keuze voor een industrie zuiger hoeft u dus zeker niet alleen te maken.

Industrielestofzuiger papierindustrie

Neem nu contact op!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u advies over de mogelijkheden omtrent uw specifieke bedrijfssituatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 - 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij staan u graag te woord.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie