Handige downloads

Onze industriële stofzuigers zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. In de brochures hieronder vindt u meer informatie over de mogelijkheden!

ATEX stofzuigers brochure

Met een ATEX stofzuiger kunnen stoffen in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen veilig opgezogen en verzameld worden. Lees alles over ATEX en onze stofzuigoplossingen in onze ATEX brochure.

Download
Processierupsstofzuigers

Last van de eikenprocessierups of wilt u de processierups bestrijden? Met de processierupsstofzuigers van Atimo kunt u de rups en de vervelende brandharen veilig en efficiënt opzuigen. Lees alles over de mogelijkheden in onze processierupsfolder.

Download
Oliezuigers brochure

Met een oliezuiger van Atimo Nederland kunt u diverse soorten vloeistof, olie, sludge en spanen moeiteloos opzuigen. Lees alles over de mogelijkheden in onze oliezuigers brochure.

Download
Pneumatisch transport

Een pneumatisch transportsysteem is een systeem ontworpen voor het verplaatsen van stof, graan en vast materiaal van het ene punt naar het andere punt, uitsluitend door middel van vacuümkracht. Het systeem is volledig gesloten, waardoor elk risico op besmetting door productverspreiding wordt voorkomen tijdens het vervoer. Lees alle mogelijkheden in de brochure!

Download
Stofzuiger accessoires

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download
Zuigoplossingen voor de koffie industrie

Bekijk al onze industriële zuigoplossingen voor de koffie industrie in deze brochure. Van industriële stofzuigers tot centrale stofzuigsystemen en pneumatisch transport!

Download
Zuigoplossingen voor aardewerk

In deze folder vindt u alle zuigoplossingen welke ingezet kunnen worden bij de productie van aardewerk.

Download
Zuigoplossingen voor gelatine productie

Transporteer gelatinepoeder of -korrels door de productieruimte zonder risico op besmetting of productverlies. Bekijk de mogelijkheden in onze folder!

Download
Zuigoplossingen verpakkingsmachines

Vang afval direct bij de bron op en vermijd productieonderbrekingen met onze geïntegreerde zuigoplossingen op verpakkingsmachines. Bekijk de mogelijkheden in onze folder.

Download
Zuigoplossingen voor de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie

De farmaceutische-en voedingsmiddelenindustrie moeten elke vorm van besmetting vermijden om de hoogste kwaliteit van het eindproduct te kunnen garanderen. De industriële stofzuigers van Delfin helpen dit te realiseren. Bekijk de mogelijkheden in deze brochure!

Download
Zuigoplossingen voor cementfabrieken

Bij de cementproductie komt een aanzienlijke hoeveelheid fijn, schadelijk stof vrij in de fabriek. Dit stof wordt door de heel fabriek afgezet en vormt een ernstige bedreiging voor de gezondheid van werknemers en de productie-efficiëntie. Bekijk onze zuioplossingen in deze brochure!

Download
Zuigoplossingen voor staalfabrieken

In staalfabrieken en gieterijen is stof een serieus probleem. Om deze reden wordt de netheid van de werkomgeving van het grootste belang, omdat het de productiviteit, efficiëntie en veiligheid van het hele productieproces verbetert. Bekijk onze zuigoplossingen in deze brochure!

Download
Zuigoplossingen voor gieterijen

Gieterijen hebben te maken met grote stofproblemen in hun productieproces. Een goede reiniging van de werkplek is vna het grootste belang omdat het de productiviteit, efficiëntie en veiligheid van de hele werkomgeving verbetert. Bekijk onze zuigoplossingen voor gieterijen in deze brochure!

Download
Zuigoplossingen voor werkplaatsen en machinebouw

Reinigingswerkzaamheden zijn binnen werkplaatsen en de machinebouw heel belangrijk. De industriële stofzuigers van Atimo kunnen hiervoor zeer effectief en efficiënt ingezet worden. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download
Zuigoplossingen voor oppervlaktebehandeling

Bij het bewerken van oppervlakten en vloeren komt ontzettend veel stof vrij. Met onze stofzuigers kunnen deze vrijkomende stoffen direct worden afgezogen en opgevangen. Bekijk de mogelijkheden in deze brochure.

Download
Zuigoplossingen voor 3D printen

Bij 3D printen komen verschillende soorten stof vrij, zowel explosief als niet-explosief. Atimo heeft geschikte industriële stofzuigers voor het opzuigen van deze stoffen. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download
Dragonfly 40 brochure

De Dragonfly 40 vacuümhopper onderscheidt zich in zijn hoge vacuüm. Doordat de Dragonfly 40 een efficiënte lobben vacuümpomp met koelkanaal en geluiddemper heeft, behaalt hij een onderdruk van 50% tot maar liefst 80% en is deze machine geschikt voor het zuigen van grote hoeveelheden stof, restmateriaal en afval. Lees alles over de mogelijkheden van de Dragonfly 40 in deze brochure.

Download
Dragonfly 25 brochure

De Dragonfly 25 maakt het mogelijk om verschillende soorten stof, afval en restmateriaal eenvoudig en snel op te zuigen in de zware industrie. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure! 

Download
S8 vacuümunit brochure

De S8 is een krachtige industriële stofzuiger geschikt voor de meest zware reinigingswerkzaamheden in de industrie. Leverbaar op krachtstroom en in Diesel uitvoering en geschikt voor allerlei type stof en materiaal. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure!

Download
S10 vacuümunit brochure

De S10 kan worden ingezet in vrijwel elke omgeving waar reiniging of het vervoer van grote hoeveelheden stoffen, granulaire, vloeibare of modderige materialen nodig is. Lees alles over de mogelijkheden in onze brochure!

Download
S20 vacuümunit brochure

De S20 vacuümunit is ontworpen voor het gebruik in zeer moeilijke en zware omstandigheden. Deze zuigunit is geschikt voor het langdurig achtereen zuigen van lichte en zware materialen over lange afstanden. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure!

Download
F100 TOP stofzuigsysteem

De F100 TOP is een industriële vacuümunit welke beschikt over zeer zware industriële eigenschappen. Doordat de F100 TOP is voorzien van een cycloon fungeert de F100 TOP direct als centraal stofzuigsysteem. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure!

Download
MTL 301 Dustop

De Mistral 301 Dustop is een compacte industriële stofzuiger welke werkzaam is op 230 Volt, hufterproof is gebouwd en geschikt is voor het het opzuigen van fijnstof en droge materialen. Lees alles over de mogelijkheden van deze industriële stofzuiger in deze brochure!

Download
Mistral 202 Dustop

De Mistral 202 Dustop is een zéér compacte en krachtige stofzuiger met twee motoren en geschikt voor dagelijks gebruik. Deze industriële stofzuiger is geschikt voor het veilig opzuigen van tientallen soorten stof. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure!

Download
DM serie

De DM serie industriële stofzuigers beschikken over drie motoren en behalen daarmee het hoogst haalbare vermogen op 230 Volt: 3,45 kW. Deze stofzuigers zijn geschikt voor het zuigen van zwaardere materialen over lange afstanden. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure!

Download
DM3 EL VZ

De DM3 EL is voorzien van de meest innovatieve voorzetzuigmond met hefbeugel. Door een nieuw hefsysteem kan de gebruiker zeer ergonomisch werken. Lees alles over de mogelijkheden van deze stofzuiger in de brochure!

Download
MTL 202 Longopac

Deze industriële stofzuiger is geschikt voor het opzuigen van droge stoffen en beschikt over een longopac zakkensysteem, waardoor gebruikers volledig stofvrij kunnen werken. Lees alles over de mogelijkheden van de MTL 202 LP in deze brochure!

Download
MTL 202 DS ECO M

De MTL 202 DS ECO M is een industriële stofzuiger welke voorzien is van een onderhoudsvrije zijkanaalventilator. Dit type vacuümpomp zorgt ervoor dat de stofzuiger geschikt is voor continu gebruik. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure!

Download
XTRACTOR 3BP

De XTRACTOR 3BP is een krachtige industriële stofzuiger welke bij uitstek geschikt is voor het opzuigen van fijnstof. De compacte bouw (welke in hoogte verstelbaar is) zorgt ervoor dat deze stofzuiger in veel industrieën ingezet kan worden. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure!

Download
DG EXP

De DG EXP serie is een serie industriële stofzuigers welke ontworpen is voor het opzuigen van zwaardere materialen over een lange afstand. Lees alles over de mogelijkheden van deze industriële stofzuiger in onze brochure!

Download
Mistral 45

De Mistral 45 serie industriële stofzuigers zijn werkzaam op krachtstroom en zijn geschikt voor het veilig opzuigen van fijnstof en vaste stoffen. Deze stofzuigers kunnen 24 uur per dag ingezet worden en zijn daarnaast onderhoudsvrij. Lees alle mogelijkheden in deze brochure!

Download
DBF serie

De DBF serie vacuümunits zijn verkrijgbaar in horizontale- en verticale uitvoering en leverbaar in tal van uitvoeringen op het gebied van vacuüm, luchtdebiet en filtratie. Door de brede variatie zijn deze stofafscheiders ideaal voor puntafzuiging bij een productiemachine. Lees alles over deze stofzuiger in de brochure!

Download
AS70

De AS70 is een industriële stofzuiger die speciaal ontwikkeld is voor het opzuigen, transporteren en tijdelijk opslaan van textiel en diverse verpakkingsmaterialen. Lees alles over de mogelijkheden van deze industriële stofzuiger in de brochure!

Download
Zefiro EL serie

De Zefiro EL serie is een serie industriële stofzuigers die geschikt is voor het opzuigen van droge en fijne stoffen in grotere hoeveelheden en voor continu gebruik. Lees alles over de mogelijkheden van deze industriële stofzuiger in deze brochure!

Download
DG serie

De DG serie bestaat uit drie verschillende industriële stofzuigers welke allen geschikt zijn voor continu gebruik en een continu hoog stofaanbod. Lees alles over de mogelijkheden van deze industriële stofzuigers in deze brochure!

Download
DG PN serie

De DG PN serie industriële stofzuigers is geschikt voor continu gebruik en een continu hoog stofaanbod. Lees alles over de mogelijkheden van deze industriële stofzuigers in deze brochure!

Download
XTRACTOR 55

De XTRACTOR 55 is ontworpen om in combinatie met machines voor oppervlaktebehandeling te worden ingezet voor het opzuigen van fijn en gevaarlijk stof. Lees alles over de mogelijkheden van deze industriële stofzuiger in deze brochure!

Download
EGS MFA EX

De EGS MFA EX is ontworpen voor het opzuigen van brandbare- en gezondheidsgevaarlijke stoffen. Het unieke aan deze stofzuiger is dat deze ATEX gecertificeerd is voor zone 1, 2, 21, 22 en 20. Lees alles over de mogelijkheden van deze ATEX stofzuiger in deze brochure!

Download
DGS EX MFA

De DGS EX MFA is een ATEX stofzuiger op perslucht en geschikt voor het opzuigen van brandbare- en gezondheidsgevaarlijke stoffen. Gecertificeerd voor ATEX Zone 1, 2, 21, 22 en 20. Lees alle mogelijkheden van deze stofzuiger in deze brochure!

Download
DM3 2BL Z22

De DM3 2BL is een industriële stofzuiger die geschikt is voor de meest uiteenlopende toepassingen binnen de industrie. Gecertificeerd voor ATEX Zone 22 of IEC Ex kan deze stofzuiger ingezet worden voor het opzuigen van brand- en explosiegevaarlijke stoffen. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure!

Download
LC1000 D

De LC1000 D cleanroom stofzuiger is gebouwd volgens de GMP standaarden en voldoet zo aan de meest strenge eisen die gelden in cleanrooms. Lees alles over de mogelijkheden van deze stofzuiger in deze brochure!

Download
DM OIL

De DM OIL oliezuiger is geschikt voor het zuigen van diverse vloeistoffen zoals koelvloeistoffen en oliën in combinatie met spanen. Deze oliezuiger is uitgevoerd met een 100 liter container voor het opvangen van vloeistoffen en een 40 liter stalen zeef voor het apart afvangen van spanen. Lees alle mogelijkheden in deze brochure!

Download
TECNOIL 100 MPI

Deze oliezuiger is geschikt voor het opzuigen van diverse vloeistoffen, zoals koelvloeistoffen en oliën in combinatie met spanen. Werkzaam op 230 Volt en beschikt over 3 motoren die zorgen voor een vermogen van 3,45 kW. Spanen kunnen apart afgevangen worden. Lees alle mogelijkheden in deze brochure!

Download
TECNOIL 220 MPI

De TECNOIL 220 MPI is een oliezuiger en spanenzuiger welke geschikt is voor het opzuigen van grotere hoeveelheden oliën, vloeistoffen, spanen en sludge. Verder is deze oliezuiger ook zeer geschikt voor het onderhouden van CNC-machines. Lees alle mogelijkheden in deze brochure!

Download
DM40 met voorzetzuigmond

Industriële stofzuiger met het meest krachtige vermogen op 230 volt: 3,45 kW! Daarnaast voorzien van een voorzetzuigmond zodat grote bedrijfsvloeren in mum van tijd schoongemaakt kunnen worden. Lees alle mogelijkheden in deze brochure!

Download
DM3 Longopac

De DM3 is een zeer krachtige industriële stofzuiger die door het longopac zakkensysteem ideaal is voor bijvoorbeeld vloer- en oppervlaktebehandeling. Daarnaast is deze stofzuiger door een uniek gasverensysteem in hoogte te reduceren naar 130 cm, voor eenvoudig vervoeren. Lees alle mogelijkheden in de brochure!

Download
MTL 802 WD Normwagen

De MTL 802 WD Normwagen is een special in ons leveringsprogramma van industriële stofzuigers. Deze industriële stofzuiger en normwagen in één, is bij uitstek geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. Lees alles over deze speciale industriële stofzuiger in deze brochure!

Download
Industriële stofzuigoplossingen voor de farmaceutische industrie

Deze brochure biedt een compleet overzicht van onze industriële stofzuigoplossingen voor de farmaceutische industrie. Bekijk alle mogelijkheden!

Download
C600 M

De C600 M is een industriële stofzuiger en filter voorafscheider in één en daarom geschikt voor het opzuigen van stof en restmateriaal in grote hoeveelheden. Lees alles over de mogelijkheden van deze stofzuiger in deze brochure!

Download
AS FIXE

De AS FIXE is een industriële stofzuiger en filter voorafscheider in één. Deze complexe industriële stofzuiger kan zowel aan de muur als op een vloerframe bevestigd worden. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure!

Download
DS 5000 serie

De DS 5000 serie is een serie industriële stofzuigers gebouwd van volledig doorgelast, dik plaatstaal waardoor deze machines enorme industriële eigenschappen hebben en onverwoestbaar zijn. Lees alles over de mogelijkheden in deze brochure!

Download
C600 T75

De C600 T75 is een industriële stofzuiger en filter voorafscheider in één, waarmee grote hoeveelheden stof opgezogen en verzameld kunnen worden. Lees alles over de mogelijkheden van deze unieke combinatie in deze brochure!

Download
CV centraal serie

De CV centraal serie bestaat uit stationaire stofzuigers welke gekoppeld kunnen worden aan een centraal leidingwerk, waarbij meerdere gebruikers gelijktijdig werkzaam kunnen zijn, met als voordeel dat al het te zuigen materiaal op één plek wordt verzameld. Lees alle mogelijkheden in deze brochure!

Download
DM3 BT

De DM3 BT accu stofzuiger is werkzaam op 2 x 12 Volt batterijen en kan worden voorzien van een voorzetzuigmond om grote ruimtes in een mum van tijd schoon te zuigen. Lees alles over de mogelijkheden van deze stofzuiger in deze brochure!

Download
Zefiro 75 inert Z22

De Zefiro 75 inert is een industriële stofzuiger die geschikt is voor het opzuigen van brandbare stoffen met explosiegevaar, doordat deze industriële stofzuiger voorzien is van een inert vloeistofbad. Lees alles over de mogelijkheden van deze stofzuiger in de brochure!

Download
451 BL INERT Z22

De 451 BL Inert is een ATEX Z22 gecertificeerde industriële stofzuiger die geschikt is voor het opzuigen van explosief en geleidend stof, vaste stoffen en vloeistoffen. Voorzien van inert vloeistofbad. Lees alle mogelijkheden van deze industriële stofzuiger in deze brochure!

Download
DG EXP LPG

De DG EXP LPG stofzuiger is een unieke machine op de markt van industriële stofzuigers. Deze industriële stofzuiger is, in tegenstelling tot andere industriële stofzuigers, uitgerust met een LPG verbrandingsmotor. Lees alles over de mogelijkheden van deze stofzuiger in deze brochure!

Download
Mistral 352 DS AIR

De Mistral 352 DS AIR persluchtstofzuiger is geschikt voor het zuigen van droge stoffen en fijne poeders. Daarnaast is deze persluchtstofzuiger compact en licht van gewicht. Lees alle mogelijkheden over deze industriële stofzuiger in deze brochure!

Download
SEP.DLF-0013

De SEP.DLF-0013 is een compacte voorafscheider met een cycloonwerking. Door de cycloonwerking worden droge stoffen, materialen of vloeistoffen goed opgevangen. Lees alles over de mogelijkheden van deze voorafscheider in deze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie