Type industrie

Scheepsbouw

Alles voor het opzuigen van stof en materiaal in de scheepsbouw.

Binnen de scheepsbouw komen diverse soorten stof vrij. Naast stof heeft men ook te maken met slijpsels, vloeistoffen, oliën en grit materiëlen. Allen kunnen opgezogen worden met de industriële stofzuigers van Atimo Nederland!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Scheepsbouw Assortiment

Industriële stofzuiger voor de scheepsbouw

Nederland wordt als land wereldwijd gewaardeerd om onze scheepbouwtechnieken. Als vooraanstaand schepenbouwer hebben veel bedrijven in Nederland een groot stofprobleem. Het probleem betrekt niet alleen stof, maar ook slijpsels, vloeistoffen, oliën en grit materialen. Deze materialen moeten weggezogen of verwijderd worden. Dit kan door middel van een industriële stofzuiger. Atimo Nederland biedt met haar brede assortiment industriële stofzuigers de oplossing.

Verschillende industriële stofzuigers voor verschillende situaties

De oplossing voor het wegzuigen van deze materialen middels een industriële stofzuiger is voor ieder bedrijf verschillend. Verschillende materialen vragen om een verschillende aanpak. Bij Atimo Nederland weten wij precies welke machine geschikt is voor uw bedrijf. Wilt u bilgewater wegzuigen? Dan is een industriële vloeistof- of olie- en spanenzuiger geschikt. Wilt u daarentegen straal grit (steel shot) opzuigen? Dan heeft u een heel andere machine nodig. U kunt dan niet werken met een vloeistof- of olie- en spanenzuiger, maar u heeft dan juist een zware industrie stofzuiger met 380 Volt nodig. U begrijpt, een miskoop is snel gemaakt.

Welke machine het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van uw bedrijfssituatie en uw wensen. Om een miskoop te voorkomen, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Wij kunnen u, middels een vrijblijvende analyse van uw bedrijfssituatie en uw wensen, van een op maat gemaakt advies voorzien. Samen met u zoeken wij graag naar de meest geschikte en meest betaalbare oplossing!

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u een vrijblijvend advies over de mogelijkheden omtrent uw wensen en uw specifieke bedrijfssituatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088. U krijgt dan direct één van onze specialisten aan de telefoon. U mag ons daarnaast ook altijd mailen naar info@atimo-nederland.nl. Wij helpen u graag verder!

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie