Atimo stofzuiger accessoires

Atimo Nederland is dé specialist in Nederland op het gebied van industriële stofzuigers, centrale stofzuigsystemen en puntafzuiging. Bij ons kunt u terecht voor zowel mobiele- als stationaire oplossingen variërend in diverse aandrijvingen en vermogens (2 tot 200 kW). Wij hebben meer dan 150 modellen in ons assortiment, waardoor wij voor vrijwel iedere industriële toepassing een geschikte oplossing kunnen bieden. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment Atimo stofzuiger accessoires.

Stofzuiger accessoires

Bent u op zoek naar stofzuiger accessoires voor uw industriële stofzuiger? Bij Atimo Nederland kunt u terecht voor onder andere de volgende stofzuiger accessoires:

Al deze accessoires dragen bij aan de 5S lean methode (sorteren, schikken, schoonmaken, standaardiseren en standhouden). Deze methode gaat ervan uit dat een schone, opgeruimde en systematisch ingedeelde werkomgeving bijdraagt aan meer efficiency en meer plezier in het werk!

Stofzuiger accessoires in diverse kleuren

Stofzuiger accessoires kleur Atimo Nederland

Het assortiment zuighulpstukken van Atimo Nederland is heel breed. Zo kunt u bij ons terecht voor zuigmonden, borstels en andere hulpstukken in diverse kleuren (onder andere groen, rood, blauw en grijs), waardoor deze accessoires geschikt zijn voor diverse toepassingen in bijvoorbeeld de food grade. Zie hier ons gehele assortiment kleuren accessoires.

Stofzuiger accessoires: rubber en siliconen

Is kleur niet zo belangrijk voor uw bedrijfssituatie, dan heeft u bij Atimo Nederland een ruime keuze in het gewenste materiaal. Zo hebben we borstels met kunststof haren, maar ook borstel met stalen haren. Liever rubberen of siliconen accessoires? Ook dat is mogelijk bij Atimo Nederland.

ATEX stofzuiger accessoires

Stofzuiger accessoires ATEX Atimo Nederland

Voor brand- en explosiegevaarlijke omgevingen heeft Atimo Nederland een breed assortiment antistatische ATEX gecertificeerde stofzuigers én stofzuiger accessoires. Zie hier het complete assortiment ATEX accessoires.

Cleanroom accessoires

Stofzuiger accessoires cleanroom siliconen Atimo Nederland

Bent u op zoek naar accessoires die inzetbaar zijn in de strenge eisen van cleanroom omgevingen? Geen probleem. Ook voor deze stofzuiger accessoires bent u bij Atimo Nederland aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent stofzuiger accessoires voor uw persoonlijke bedrijfssituatie? Neem dan contact met ons op!

Contact met Atimo Nederland

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent stofzuiger accessoires voor uw specifieke bedrijfssituatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 – 562 80 88 of mail naar info@atimo-nederland.nl.

Registreer om meer te lezen …

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie