Type industrie

Chemie en farmacie industrie

De beste industriële stofzuigers voor de chemische en farmaceutische industrie

Binnen de chemische en farmaceutische industrie zijn er vaak hoge eisen waaraan apparatuur moet voldoen. De industriële stofzuigers van Atimo Nederland voldoen aan deze zeer strenge eisen!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Chemie en farmacie industrie Assortiment

Industriële stofzuiger in chemie en farmaceutische industrie

Veiligheid en kwaliteit zijn één van de veeleisende aspecten waaraan voldaan moet worden in de chemische en farmaceutische industrie. De inzet van industriële stofzuigers draagt bij aan deze aspecten. Atimo Nederland voldoet met haar uitgebreide leveringsprogramma industriële stofzuigers aan deze aspecten. De industriële stofzuigers die wij aanbieden, kennen verschillende modificatie mogelijkheden. Enkele voorbeelden:

  • RVS uitvoeringen (ook 316);
  • HEPA veiligheidsfilters (zoals een HEPA H14 veiligheidsfilter);
  • ATEX explosieveilig, zodat brand- en explosiegevaarlijke stoffen veilig opgezogen en verwijderd kunnen worden;
  • Laag geluidsniveau.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de modificaties die wij u kunnen bieden.

Industriële stofzuiger eisen in chemische en farmaceutische industrie

De veiligheids- en kwaliteitseisen binnen de chemische en farmaceutische industrie voor industriële stofzuigers gelden om de omgeving efficiënt te reinigen (clean housekeeping), maar ook voor het reinigen van veiligheidsgebieden zoals een clean room (waar zeer hoge eisen worden gesteld) en voor de afzuiging op productiemachines (bijvoorbeeld tabletten).

De industriële stofzuigers en bronafzuigers die wij te bieden hebben, bieden u een volledige bescherming tegen de risico’s die ontstaan door de vaak explosieve aard van de te zuigen materialen binnen deze industrie. Met welke eisen u ook te maken heeft, bij ons bent u aan het juiste adres.

Stofzuiger accessoires

Stofzuiger accessoires cleanroom siliconen Stofzuiger accessoires ATEX

Naast een breed assortiment industriële stofzuigers, beschikt Atimo Nederland ook over een breed assortiment stofzuiger accessoires. Zo beschikken we ook over een speciaal assortiment siliconen stofzuiger accessoires voor de farmaceutische industrie en hebben we tientallen ATEX stofzuiger accessoires. Wat uw bedrijfssituatie ook is, Atimo Nederland heeft de geschikte stofzuiger accessoires.

Welke industriële stofzuiger, afzuiginstallatie of stofzuiger accessoire voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen en uw bedrijfssituatie. U hoeft de keuze echter niet alleen te maken. Neem nu contact met ons op zodat wij u vrijblijvend van een advies kunnen voorzien!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u advies over een bepaald product, probleem of situatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij staan u graag te woord.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie