Type stofzuiger

Houtmot afzuiging

Houtmot afzuiging middels een industriële stofzuiger.

Industriële stofzuigers geschikt voor stofafzuiging bij houtbewerking om veilig en gezond te kunnen werken. Bekijk hieronder de mogelijkheden! 

Demonstratie aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Houtmot afzuiging Assortiment

Houtmot afzuiging

Een industriële stofzuiger voor stofafzuiging bij houtbewerking is voor elke bouwplaats aan te raden. Iedere werknemer loopt namelijk het risico houtstof in te ademen. Stoffen verplaatsen zich nou eenmaal gemakkelijk op een bouwplaats. Met name timmerlieden, schilders, glaszetters en interieurbouwers komen in aanraking met schadelijke hoeveelheden houtstof.

Assortiment

Houtmot afzuiging

Houtafzuiging, wanneer is dit nodig?

De grootste hoeveelheid houtstof ontstaat bij de machinale bewerking van hout, zoals schuren, zagen, frezen, boren en schaven. De hoeveelheid stof dat vrijkomt hangt af van het materiaal dat wordt bewerkt, het gereedschap dat wordt gebruikt en of er gebruik wordt gemaakt van houtafzuiging. Wanneer houtafzuiging niet wordt toegepast, komt er vanzelfsprekend veel meer houtstof vrij. Houtstof dat uw medewerkers kunnen inademen.

Om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren, is de inzet van houtmot afzuiging, bijvoorbeeld door middel van een industriële stofzuiger of filterinstallatie met stofopvang en stoffilter, noodzakelijk. Het opzuigen van houtstoffen zorgt ervoor dat uw medewerkers veilig en gezond kunnen werken. Atimo Nederland kan u voorzien van de juiste installatie voor houtmot.

Assortiment afzuiging houtmot

Houtafzuiging_centraalHoutafzuiging

Wij leveren al jarenlang stofafzuigingen op maat aan de meest uiteenlopende branches. Onze stofzuigers zijn milieubewust, energiezuinig en brandveilig. Onze stofzuigsystemen voor houtmot kenmerken zich door een flexibele modulaire opbouw. De elementen zijn eenvoudig te koppelen, waardoor de installatie eenvoudig is aan te passen aan toekomstige ontwikkelingen.

Welke afzuiging voor houtmot het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van uw wensen en bedrijfssituatie. Zo wordt er onder andere gekeken naar de fijnheid van het houtstof en de hoeveelheid houtstof die u op wilt zuigen. Afhankelijk daarvan wordt een machine met de juiste prestaties en filters geselecteerd.

U hoeft de keuze niet alleen te maken. Atimo Nederland voorziet u graag van een vrijblijvend en op maat gemaakt advies!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u weten welke machine het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 201 2631 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij helpen u graag verder.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten