Type industrie

Bouwindustrie

De beste industriële stofzuigers voor de bouwindustrie.

Binnen de bouw komen veel stoffen vrij. Het inademen van deze stoffen kan zeer schadelijk zijn voor uw medewerkers. Een industriële bouwstofzuiger maakt het mogelijk om deze stoffen veilig op te zuigen!

Demonstratie aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Bouwindustrie Assortiment

Bouwstofzuiger

Op elke bouwplaats is stof aanwezig en bij iedere bouwactiviteit komt stof vrij. Sommige soorten bouwstof, zoals kwartsstof, zijn schadelijk voor de gezondheid van uw medewerkers als niet de juiste of onvoldoende maatregelen worden getroffen. Om de werkomgeving van medewerkers veilig en schoon te houden, is het verminderen van de verspreiding van deze hoeveelheden stof, poeder en afval noodzakelijk. Een bouwstofzuiger is hier de oplossing. Een bouw stofzuiger wordt vaak ingezet voor directe afzuiging van het stof bij de kern, zoals bij slijpmachines, schuurmachines, vreesmachines, zaagmachines, etc. Daarnaast zijn onze stofzuigers ook uiterst geschikt voor een directe aansluiting op productiemachines.  

Assortiment

Bouwindustrie

Waarom een bouw stofzuiger?

Stof, en met name bouwstof, is overal zichtbaar en onzichtbaar aanwezig. Zo ontstaat er op de bouwplaats bijvoorbeeld veel stof door de bewerking van hout of steenachtig materiaal. Daarnaast wordt stof ook makkelijk verspreid doordat werknemers en materialen zich verplaatsen. Frezen, boren, slijpen, schaven en schuren zijn bij uitstek activiteiten waarbij grote hoeveelheden (schadelijke) bouwstof vrijkomen. Doordat er op bouwplaatsen vaak ook heftrucks rondrijden, komt de bouwstof in ieder hoekje van de bouwplaats terecht. Een bouw stofzuiger of afzuiginstallatie is een goede oplossing om van uw bouwstof af te komen. De bouw stofzuigers van Atimo Nederland kunnen deze bouwstoffen op iedere plaats en op ieder gewenst moment verwijderen.

Het assortiment stofzuigers voor in de bouw

Atimo Nederland biedt klanten al jarenlang een effectieve oplossing tegen bouwstof. Wij hebben een breed assortiment bouw stofzuigers die op iedere situatie toepasbaar zijn. Zo hebben wij elektrische bouw stofzuigers met 230 Volt, 380 Volt en LPG aandrijving. Onze stofzuigers zijn daarnaast voorzien van diverse opvangbakken. Zo heeft u de keuze uit opvangbakken oplopend van 35 liter tot 220 liter.

Voor het verwijderen van gezondheidsgevaarlijke stoffen is het in Nederland verplicht een extra veiligheidsfilter toe te passen. Deze kunt u vanzelfsprekend bij Atimo Nederland verkrijgen. Deze HEPA veiligheidsfilters zijn filters welke boven het hoofdfilter van de stofzuiger worden geplaatst. De filterefficiëntie van deze filters is heel hoog: maar liefst 99,997%.

Daarnaast beschikken wij ook over bouw stofzuigers welke uitgevoerd kunnen worden met een zogenaamde vloerzuigmond. Dit is een brede zuigmond welke ingezet kan worden om grotere oppervlaktes op te zuigen, ideaal wanneer u bijvoorbeeld een oplevering van een nieuw pand dient te verzorgen.

Welke bouwstofzuiger het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van uw wensen en bedrijfssituatie. Atimo Nederland voorziet u graag van een op maat gemaakt advies!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend geadviseerd worden over de beste machine voor u? Neem dan gerust contact met ons op via 072 201 2606 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij staan voor u klaar!

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen

Technisch deskundig advies

Landelijk servicenetwerk

Gerenommeerde merken

Vakkundige installatie

SluitenOm je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindtMeer weten