Verhuur stofzuigers

Verhuur van industriële stofzuigers

Bent u op zoek naar een industriële stofzuiger voor korte- of juist voor een langere periode? Wilt u een bouwstofzuiger huren? Of juist een waterstofzuiger huren? Of toch liever een zandzuiger huren? Dan bent u bij Atimo Nederland aan het juiste adres! 

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

 • Professionele oplossingen
 • Technisch deskundig advies
 • Grootste expertise van Nederland
 • Breedste assortiment van Nederland
 • Vakkundige installatie
 • Landelijk servicenetwerk
Verhuur stofzuigers Assortiment

Industriële stofzuiger huren

Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger of een bouwstofzuiger nodig, bijvoorbeeld vanwege een periodieke schoonmaak of een tijdelijke klus waarbij veel stof vrijkomt? Dan kunt u bij Atimo Nederland een geschikte stofzuiger huren! Wij beschikken over een zeer uitgebreid verhuurprogramma aan industriële stofzuigers met een grote diversiteit aan jonge modellen en uitvoeringen, welke geschikt zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen. Ons assortiment verhuur stofzuigers biedt de hoogste technische zekerheid en veiligheid en kan ingezet worden in de meest uiteenlopende industrieën. Voor elk type stof of restmateriaal is een geschikte stofzuiger te huur!

Welke stoffen opzuigen met een huur stofzuiger?

Ons assortiment verhuur stofzuigers bestaat uit verschillende industriële stofzuigers, vloeistofzuigers, bouwstofzuigers en waterzuigers welke geschikt zijn voor het opzuigen van extreme fijnstoffen, gezondheidsgevaarlijke stoffen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen, gassen en dampen. Daarnaast biedt ons verhuurprogramma klanten ook de mogelijkheid om bulkhoeveelheden te zuigen, door naast een industriële stofzuiger een voorafscheider te huren en in te zetten. Een voorafscheider is een extra toevoeging naast een industriële stofzuiger of bouwstofzuiger en zorgt ervoor dat de opslagcapaciteit van het stofzuigsysteem aanzienlijk wordt vergroot. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om grove- of juist fijne stoffen en materialen welke in grote hoeveelheden opgezogen dienen te worden binnen een bepaalde periode, binnen een bepaald tijdsbestek op te zuigen.

Koppeling stofzuiger aan centraal leidingwerk

Binnen het programma aan huur stofzuigers zijn er mogelijkheden om bepaalde vacuümunits te koppelen aan centraal leidingwerk. Het voordeel van het koppelen van een vacuümunit aan een centraal leidingwerk is dat uw systeem altijd door kan blijven werken. Tevens zijn er huur machines beschikbaar die ingezet kunnen worden met zeer lange werkslangen, zodat u lange afstanden af kunt leggen alvorens de huur stofzuiger verplaatst dient te worden.

De koppeling van een stofzuiger aan een centraal leidingwerk zorgt ervoor dat gebruikers vanaf meerdere plekken in de werkomgeving stoffen op kunnen zuigen en centraal kunnen verzamelen. Hierdoor hoeft men niet aan de gang met losse industriële stofzuigers en kan het opgezogen materiaal vanaf één plek afgevoerd worden.

Product en afval verzamelen en afvoeren middels huur stofzuiger

De verhuur stofzuigers en vacuümunits kunnen zodanig uitgerust worden dat er verschillende mogelijkheden zijn om het stof op een verantwoorde manier aan te bieden bij uw afvalverwerker. Afhankelijk van het type stofzuiger dat u huurt, kan afvalverzameling plaatsvinden in bijvoorbeeld een vuilcontainer. Ook stof afvangen in Big Bag zakken en longopac zakken behoort tot de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor meer informatie!

Van bouwstofzuiger tot waterzuiger: het assortiment verhuur stofzuigers

Bij Atimo Nederland kunt u verschillende stofzuigers huren. Van een bouwstofzuiger huren tot een waterzuiger huren, het is allemaal mogelijk. Ons verhuurprogramma bestaat uit:

 • 230 Volt aangedreven stofzuigers
 • 380 Volt aangedreven stofzuigers
 • Perslucht stofzuigers
 • Diesel aangedreven stofzuigers
 • Industriële stofzuiger met zakkensysteem of vuilcontainer
 • Industriële stofzuiger met voorzetzuigmond voor het trekken van lange banen
 • ATEX stofzuigers (gecertificeerd) voor brand- en explosiegevaarlijke omgevingen
 • Oliezuigers en spanenzuigers
 • Bouwstofzuiger
 • Waterzuiger
 • Accu stofzuigers
 • Filterkasten
 • Afzuigunits met of zonder afzuigarm
 • Voorafscheiders met filtersysteem
 • Voorafscheiders zonder filtersysteem geschikt voor het opzuigen van vloeistoffen
 • Voorafscheiders met hoog rendement cycloon
 • Stofzuigeraccessoires

Wat u ook wilt opzuigen, de mogelijkheden met onze huur stofzuigers zijn enorm. Van een kleine industriële stofzuiger tot een compleet stofzuigsysteem met 66 kW vermogen en alles daar tussenin, het kan allemaal! Er is ontzettend veel mogelijk wanneer u een industriële stofafzuiging wilt huren bij ons.

Stofzuiger accessoires huren

Voor het stofzuiger huren, waterstofzuiger huren of het verhuren van een bouwstofzuiger, heeft u bij Atimo diverse mogelijkheden in machines. Daarnaast is het mogelijk om onze stofzuigers te huren in combinatie met geschikte stofzuiger accessoires. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld zuigslangen, vloerzuigmonden, een kierenzuigmond, een combiborstel en stofzuigborstels huren. Met deze stofzuiger accessoires kunt u, in combinatie met een stofzuiger huren, zeer efficiënt allerlei soorten stof en restmateriaal eenvoudig opzuigen. Zo helpen vloerzuigmonden en stofzuigerborstels de bouwstofzuiger bij het efficiënt opzuigen van bouwstof dat zich overal op de bouwplaats heeft verspreid en helpt een kierenzuiger bij het opzuigen van bijvoorbeeld stof of olie/vloeistof uit krappe kieren.

Verhuur voorwaarden

De industriële stofzuigers en vacuümunits van Atimo Nederland BV zijn te huur voor een periode van tenminste één week en worden niet per dag verhuurd. Bent u van plan om een industriële stofzuiger aan te schaffen maar wilt u eerst de zuigprestaties van de stofzuiger ervaren? Ook dat is mogelijk. In dit geval kunt u de industriële stofzuiger huren voor minimaal één week. Besluit u vervolgens tot aanschaf van de stofzuiger over te gaan, dan is één week huur te verrekenen bij aanschaf.

Interesse in het huren van een stofzuiger?
Wilt u een industriële stofzuiger huren? Of wilt u weten welke voorafscheiders en stofzuiger accessoires Atimo beschikbaar heeft voor de verhuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 072 – 562 8088 of stuur een e-mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij helpen u graag verder!

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie