Type stofzuiger

Asbest stofzuigers

Industriële stofzuigers voor het veilig opzuigen van asbest.

Wilt u asbest en asbesthoudende materialen opzuigen en verwijderen? Gebruik dan een industriële asbest stofzuiger. Onze asbest stofzuigers zijn uitgerust met de meest fijne filtertechnieken, waardoor u veilig asbest kunt opzuigen. 

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Asbest stofzuigers Assortiment

Asbest stofzuigers

Wanneer er asbest of asbesthoudende materialen verwijderd dienen te worden, dient u te voldoen aan strenge eisen en regelgeving. Deze regelgeving richt zich voornamelijk op de mogelijke blootstelling van asbest aan de gebruiker, maar ook aan het afvoeren van deze gezondheidsgevaarlijke stoffen. Het afvoeren van deze asbesthoudende materialen kan gebeuren middels asbest stofzuigers.

Atimo Nederland kent de eisen en regelgeving omtrent het verwijderen/opzuigen van asbest en heeft diverse asbeststofzuigers in het assortiment die aan deze eisen en regelgeving voldoen.

Assortiment asbest stofzuiger

S8-diesel-asbeststofzuiger    Asbest-stofzuigen-zuigslang

Binnen ons assortiment hebben wij veel diverse asbest stofzuigers. Zo heeft u de keuze uit zowel mobiele- als vaste installaties die voldoen aan de eisen en regelgeving omtrent asbest verwijdering. Ook heeft u de keuze uit relatief compacte en zeer grote asbest stofzuigers. De kleinere machines hebben een opvangcapaciteit van 20 liter, terwijl de grotere machines een opvangcapaciteit van 220 liter hebben. Door middel van een voorafscheider kan de opvangcapaciteit worden vergroot tot 2 m3. Verder heeft u de keuze tussen 230 Volt, 380 Volt, LPG en diesel asbest stofzuigers.

De asbeststofzuigers worden geleverd met de meest fijne filtertechnieken, waardoor onze stofzuigers geen gezondheidsgevaarlijke stoffen meer uitstoten. Door een HEPA H14 veiligheidsfilter, dat in de asbest stofzuigers gemonteerd zit, kunnen wij garanderen dat de gebruikers van onze stofzuiger voor asbest niet langer blootgesteld zullen worden aan de asbeststoffen tijdens het afvoeren van de stoffen.

Uiteraard zijn asbeststofzuigers op veel diverse manieren in te zetten. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van onze industriële asbest stofzuigers voor uw bedrijf, neem dan gerust contact met ons op!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u weten welke asbest stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie