Type industrie

Kunststofindustrie

De beste industriële stofzuigers voor de kunststofindustrie.

Binnen de kunststofindustrie wordt pneumatisch transport veel ingezet om grondstoffen te verplaatsen tijdens het productieproces. Een industriële stofzuiger van Atimo voorkomt storingen in dit proces.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Kunststofindustrie Assortiment

Industriële stofzuiger in kunststofindustrie

Binnen de kunststof-, plastic- en rubberindustrie wordt voor veel gebruik gemaakt van pneumatisch transport. Deze vorm van transport maakt het mogelijk om grondstoffen te verplaatsen tijdens het productieproces. Een industriële stofzuiger voorkomt eventuele storingen in dit proces. Enkele voordelen van de industriële stofzuiger zijn:

  • Een verhoogde productie
  • Een veilige werkomgeving voor uw medewerkers
  • Een schonere werkomgeving door het verwijderen van zwevend stof
  • De onderhoudskosten van uw machinepark worden verminderd

Assortiment industriële stofzuiger

Atimo Nederland biedt een ruim assortiment industriële stofzuigers aan. Voor iedere situatie hebben wij de geschikte industriële stofzuiger voor u. Het maakt voor ons niets uit of u grote of kleine hoeveelheden stof wilt opzuigen. Ook bieden wij industriële stofzuigers aan voor incidenteel (230 Volt) en intensief gebruik (380 Volt). Wanneer u grote hoeveelheden af wilt zuigen, kan een mobiele- of stationaire voorafscheider/cycloon de oplossing bieden. Een voorafscheider/cycloon vergroot de opslagcapaciteit, waardoor u efficiënter kunt werken. U kunt immers meer stof afzuigen. Een bijkomend voordeel van een voorafscheider is dat uw stofzuiger wordt ontlast. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om een filter(systeem) toe te passen.

Uw bedrijfssituatie en uw wensen

Wat voor u de juiste oplossing is, is geheel afhankelijk van uw bedrijfssituatie en uw wensen. Ook de mate waarin de industriële stofzuiger ingezet zal worden, is belangrijk om voor u de juiste stofzuiger te kunnen bepalen. Wat uw bedrijfssituatie ook is, bij Atimo Nederland bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u vrijblijvend en op maat adviseren over de geschikte oplossing voor uw bedrijfssituatie.

Neem daarom nu contact met ons op!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u advies over een bepaald product, probleem of situatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij staan u graag te woord.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie