Type industrie

Koffie industrie

Industriële stofzuigers en stofzuigsystemen voor de koffie industrie.

Binnen de koffie industrie gelden strenge veiligheidseisen die betrekking hebben op explosie- en brandgevaar. Atimo Nederland heeft de zuigoplossing voor deze industrie. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Koffie industrie Assortiment

Industriële stofzuiger koffie industrie

Veiligheid en reinigingswerkzaamheden staan hoog in het vaandel binnen de koffie industrie. Er gelden dan ook strenge veiligheidseisen binnen deze industrie, die betrekking hebben op explosie- en brandgevaar. Deze veiligheidseisen worden ook wel de ATEX 114 richtlijnen (voorheen ATEX 95) genoemd. Deze ATEX 114 richtlijnen geven aan waar een industriële stofzuiger binnen deze industrie aan moet voldoen. Atimo Nederland heeft een ruim aanbod ATEX gecertificeerde industriële stofzuigers in het assortiment. Onze stofzuigers voldoen dan ook aan deze richtlijnen. Wij bieden industriële stofzuigers aan die gebruikt mogen worden in de volgende ATEX zoneringen:

  • Zone 1 en 2 (gas)
  • Zone 20, 21 en 22 (stof)

Industriële stofzuiger: verschillende factoren

Buiten de vereiste ATEX 114 richtlijnen zijn er verdere factoren die een rol spelen om een advies uit te kunnen brengen betreffende een industriële stofzuiger. Zo spelen het gewenste filterpakket, de behoefte aan een mobiel of centraal stofzuigsysteem en de verschillende aandrijvingen een rol. Het assortiment van Atimo Nederland is zeer breed en daardoor kunnen wij u vrijwel altijd van de gewenste industriële stofzuiger voorzien. Zo bieden wij industriële stofzuigers met de volgende aandrijvingen:

Uw bedrijfssituatie en wensen

Industriestofzuiger-Koffieindustrie

Welke industriële stof-, vloeistofzuiger of waterstofzuiger het meest geschikt is voor u, hangt af van uw persoonlijke wensen en uw bedrijfssituatie. Al deze zaken spelen een rol bij het selecteren van de juiste stofzuiger, die naar uw verwachtingen zal functioneren. U hoeft deze keuze echter niet alleen te maken. Bij Atimo Nederland beschikken we over deze kennis. Samen met u kunnen we de juiste stofzuiger uitzoeken die past binnen uw bedrijfssituatie en voldoet aan uw wensen.

Neem nu contact op!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u advies over de mogelijkheden omtrent uw specifieke bedrijfssituatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 072 - 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij staan u graag te woord.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie