1 kuub cycloon voorafscheider

  • Cycloon voorafscheider voor uw stofzuiginstallatie. Vergroot de capaciteit met 1m3!
Te huur!
Sibilia voorafscheider

1 kuub cycloon voorafscheider

Heeft u een zware calamiteit? Of bent u op zoek naar een mogelijkheid om de opslagcapaciteit van uw (Heavy Duty) stofzuiger te vergroten, maar wilt u dit eerst testen voor aanschaf? Dat kan bij Atimo Nederland!

Wij hebben een uitgebreid assortiment verhuurmodellen industriële stofzuigers, maar we hebben ook een 1 m3 voorafscheider te huur. Deze voorafscheider is voorzien van een cycloon en kan zowel los gebruikt worden als in combinatie met frame voor Big Bag lediging. Deze cycloon voorafscheider vergroot zo de opslagcapaciteit van uw Heavy Duty stofzuiger. Indien u wenst een S10 Diesel of S10 Elektrisch te huren, kan deze cycloon voorafscheider tevens gehuurd worden. Op die manier huurt u een volledige afzuiginstallatie.

Interesse in het huren van een S10 Diesel/Elektrisch en/of cycloon voorafscheider?
Heeft u interesse in het huren van een S10 Diesel/Elektrisch en/of cycloon voorafscheider? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per telefoon via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl. U kunt ook altijd het offerte aanvraagformulier invullen. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Sibilia
Inhoud vuilcontainer1 m3
Afmetingen1570x1160x2235 mm
Gewicht560 kg

Verhuurprogramma van Atimo Nederland

Tijdelijk een industriële stofzuiger nodig?

Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig? Of wilt u eerst ervaren wat de machine voor u kan betekenen? Huur dan een industriële stofzuiger van Atimo Nederland. Met ons brede verhuurassortiment kunt u alle kanten op. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan nemen we de mogelijkheden door!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie