DM40 voorzetzuigmond

  • Industriele stofzuiger met voorzetzuigmond voor het trekken van banen in de werkomgeving!
  • Industriële stofzuiger te huur welke geschikt is voor het trekken van lange banen op de werkvloer
  • Industriële stofzuiger te huur voor tijdelijke zuigwerkzaamheden. Geschikt voor bijna elke industrie
Te huur!
Delfin

DM40 voorzetzuigmond

DM 40 met voorzetzuigmond industriële stofzuiger
Wilt u een industriële stofzuiger eerst testen voordat u er één aanschaft? Of heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig? Atimo Nederland heeft diverse industriele stofzuigers in het verhuurprogramma, waaronder de DM40. De Delfin DM40 (drie motoren) is één van de krachtigste industrie stofzuigers op 230 Volt. De DM40 is bij uitstek geschikt voor het zuigen van droge en fijne stoffen. Ook grotere hoeveelheden zijn hierbij geen probleem.

De vuilcontainer van de DM 40 heeft een inhoud van 50 liter en is hierdoor geschikt voor het zuigen van grotere hoeveelheden stof en andere materialen. Deze industriële stofzuiger is voorzien van een handig hefsysteem waardoor de vuilcontainer eenvoudig los te koppelen is van de zuigunit. Doordat de container op vier zwenkwielen staat, is deze eenvoudig te verrijden naar een stortplaats.

Eigenschappen:

  • Maximale zuigkracht op 230 Volt (3 motoren)
  • Geschikt voor zwaardere materialen
  • Grote vuilcontainer (50 liter)
  • Optioneel te huur met voorzetzuigmond
  • Zeer breed inzetbaar

Voorzetzuigmond
De DM40 is optioneel te huur in combinatie met een voorzetzuigmond. Wij hebben een voorzetzuigmond ontwikkeld (met optil systeem) voor het zuigen van grote oppervlaktes. De breedte van de voorzetzuigmond bedraagt 60 cm. De voorzetzuigmond kan in een handomdraai worden gemonteerd of worden gedemonteerd. De gebruiker heeft een ergonomische houding en loopt rechtop achter de stofzuiger aan. Een voorzetzuigmond zorgt ervoor dat u (lange) banen kan trekken met de industriestofzuiger (zie foto’s). Zo krijgt u in mum van tijd bedrijfsvloeren schoon!

Toepassingen industriestofzuiger
Deze industrie stofzuiger is geschikt voor een breed scala aan industrieën, waaronder de betonindustrie, voedingsmiddelenindustrie, transport- en logistieke bedrijven, recyclingbedrijven, distributiecentra, metaal industrie, verspanende industrie, houtindustrie, de papier & verpakkingsindustrie, etc.

Huren industriële stofzuiger
Heeft u interesse in het huren van deze industriële stofzuiger? Of wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl. U kunt ook altijd het offerte aanvraagformulier invullen. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 Volt
Aantal motoren3
Vermogen3,45 kW
Max. luchtdebiet360 m3/uur
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter20.000 cm2
Filter efficiëntieL (3 micron)
FilterreinigingHandmatige filterschudder
Inhoud vuilcontainer50 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen68x63x125 cm
Gewicht65 kg

Verhuurprogramma van Atimo Nederland

Tijdelijk een industriële stofzuiger nodig?

Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig? Of wilt u eerst ervaren wat de machine voor u kan betekenen? Huur dan een industriële stofzuiger van Atimo Nederland. Met ons brede verhuurassortiment kunt u alle kanten op. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan nemen we de mogelijkheden door!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie