ATKK EX ATEX stofzuiger

  • ATEX stofzuiger te huur voor tijdelijke reinigingswerkzaamheden in de industrie. ATEX Zone 22!
Te huur!
Krahnen

ATKK EX ATEX stofzuiger

Bent u op zoek naar een krachtige ATEX stofzuiger om te huren voor uw tijdelijke reinigingswerkzaamheden? Of wilt u eerst een ATEX stofzuiger Zone 22 testen voordat u er één aanschaft? Dan is deze huur ATEX stofzuiger zeer geschikt.

De ATKK Serie is een zeer compacte industriële ATEX stofzuiger welke speciaal is ontwikkeld voor het zuigen van explosie- en/of brandgevaarlijke droge stoffen. De ATKK wordt voornamelijk geleverd aan politiescholen en schietverenigingen voor het zuigen van kruitresten. De ATKK werkt op 230 Volt en is voorzien van een koolborstel loze motor die sublieme zuigeigenschappen heeft. De ATKK Serie is leverbaar in 3 modellen welke variëren in opslagcapaciteit. Dankzij een 2- of 3-traps filtersysteem is hij in staat om de meest fijne stoffen efficiënt te filteren en draagt er tevens zorg voor dat deze ATEX stofzuiger eventuele gezondheidsgevaarlijke stoffen optimaal filtert (optioneel), zodat de vacuümunit een schone uitstoot van lucht heeft. Geleverd met accessoirespakket.

Interesse in het huren van deze ATEX stofzuiger?
Interesse in het huren van deze ATEX stofzuiger? Of wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl. U kunt ook altijd het offerte aanvraagformulier invullen. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 Volt
ATEX Zone22
Inhoud vuilcontainer30 liter

Verhuurprogramma van Atimo Nederland

Tijdelijk een industriële stofzuiger nodig?

Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig? Of wilt u eerst ervaren wat de machine voor u kan betekenen? Huur dan een industriële stofzuiger van Atimo Nederland. Met ons brede verhuurassortiment kunt u alle kanten op. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan nemen we de mogelijkheden door!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie