MTL 802 ATEX stofzuiger

  • ATEX stofzuiger welke door perslucht wordt aangedreven en kan worden ingezet in ATEX omgevingen!
Te huur!
Delfin

MTL 802 ATEX stofzuiger

Interesse in het huren van een ATEX stofzuiger? Heeft u tijdelijk een ATEX stofzuiger nodig? Of wilt u eerst een ATEX stofzuiger testen voordat u er één aanschaft? Dat kan bij Atimo Nederland. Atimo Nederland heeft een uitgebreid assortiment verhuurmodellen, waaronder de MTL 802 ATEX.

De Mistral 802 ATEX is een perslucht aangedreven ATEX stofzuiger gecertificeerd voor ATEX Zone 1, 2, 21 en 22. De Mistral 802 ATEX is geschikt voor het zuigen van brand- en explosiegevaarlijke vloeistoffen, droge stoffen en gassen. Doordat deze stofzuiger standaard in RVS wordt geleverd, is deze vacuümunit ook bestand tegen zuren en oplossingen. Een vlottersysteem zorgt ervoor dat de unit automatisch stopt met zuigen indien het niveau te hoog wordt in de opvangcontainer. De opvangcapaciteit van de container bedraagt 80 liter. De Mistral 802 ATEX stofzuiger is voorzien een antistatisch zakfilter. Deze stofzuiger kan continu (24/7) ingezet worden.

Toepassingen
De Mistral 802 ATEX is onder meer in te zetten in de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie, houtverwerkende industrie, verpakkingsindustrie, straal en coating bedrijven, petrochemische industrie, offshore, etc.

230 Volt aandrijving
Huurt u liever een ATEX stofzuiger op 230 Volt? Geen probleem. Deze hebben wij ook in het verhuurprogramma zitten. Klik hier!

ATEX stofzuiger huren?
Interesse in het huren van deze ATEX stofzuiger? Of wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl. U kunt ook altijd het offerte aanvraagformulier invullen. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

ATEX Zone1, 2, 21 en 22
Max. luchtdebiet150 / 300 m3/uur
Max. onderdruk4.500 mmH2O
Type filterAntistatisch zakfilter
Filter efficiëntieM (1 micron)
Inhoud vuilcontainer80 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet73 dB (A)
Afmetingen62x53x108
Gewicht35 / 36

Verhuurprogramma van Atimo Nederland

Tijdelijk een industriële stofzuiger nodig?

Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig? Of wilt u eerst ervaren wat de machine voor u kan betekenen? Huur dan een industriële stofzuiger van Atimo Nederland. Met ons brede verhuurassortiment kunt u alle kanten op. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan nemen we de mogelijkheden door!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie