DG100 industriële stofzuiger

  • Industriele stofzuiger te huur 7,5 kW vermogen
Te huur!
Delfin

DG100 industriële stofzuiger

DG100 Industriële stofzuiger huren
Tijdelijk een industriële stofzuiger nodig? Of eerst een industriële stofzuiger testen voordat u er één aanschaft? Atimo Nederland heeft diverse industriële stofzuigers in het verhuurprogramma. Zo ook de Delfin DG 100.

De Delfin DG100 is een industriële stofzuiger die ontwikkeld is voor het zuigen en tijdelijk opslaan van fijne-, grove-, kleverige-, droge- en vochtige materialen/stoffen. De onderhoudsarme vacuümpomp levert een vermogen van 7,5 kW en is geschikt voor continu gebruik bij een constante belasting. Hiermee is de DG100 als mobiele industriestofzuiger geschikt voor elk type industrie!

Een kwalitatief hoogwaardig polyester sterfilter zorgt voor een effectieve filtratie van de meest fijne stofdeeltjes. Verder is de DG100 is uitgerust met een stalen container die een opslagcapaciteit heeft van 100 liter. Een handig hefsysteem zorgt ervoor dat de (zwaar) gevulde container eenvoudig aan- en losgekoppeld kan worden van de vacuümunit. Daarnaast is de container gemonteerd op 4 robuuste wielen waardoor deze eenvoudig te vervoeren is naar een stortplaats.

Eigenschappen:

  • Werkzaam op 380 Volt
  • Zowel mobiele- als stationaire opstelling mogelijk
  • Effectief mechanisch filterschudsysteem
  • Laag geluidsniveau

Huren industriele stofzuiger
Interesse in het huren van deze industriele stofzuiger? Of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl. U kunt ook altijd het aanvraagformulier invullen. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Spanning380 Volt
Vermogen7,5 kW
Max. luchtdebiet750 m3/uur
Max. onderdruk4.400 m3/uur
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter49.000 cm2
Filter efficiëntieL (3 micron)
Inhoud vuilcontainer100 liter
Inlaat diameter80 mm
Afmetingen64x125x175 cm
Gewicht200 kg

Verhuurprogramma van Atimo Nederland

Tijdelijk een industriële stofzuiger nodig?

Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig? Of wilt u eerst ervaren wat de machine voor u kan betekenen? Huur dan een industriële stofzuiger van Atimo Nederland. Met ons brede verhuurassortiment kunt u alle kanten op. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan nemen we de mogelijkheden door!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie