150 liter cycloon voorafscheider

  • Cycloon voorafscheider voor Big Bag lediging
Delfin

150 liter cycloon voorafscheider

Bent u op zoek naar een tijdelijke stofzuiginstallatie voor het opzuigen van grote hoeveelheden stof? Of wilt u eerst testen hoe een stofzuiginstallatie het best ingezet kan worden voor uw bedrijfssituatie? Dat kan bij Atimo Nederland!

Deze cycloon voorafscheider heeft een opslagcapaciteit van 150 liter. Hiermee kunnen, in combinatie met een industriële stofzuiger, grote hoeveelheden stoffen achter elkaar opgezogen worden. Doordat de cycloon op een hoog frame staat, kan deze voorafscheider eenvoudig geledigd worden in een Big Bag zak die onder de cycloon opgehangen kan worden. Ook is het mogelijk om een stortbak onder de cycloon neer te zetten en daar de cycloon in te legen.

Heeft u nog geen industriële stofzuiger waarmee de stoffen opgezogen en afgevoerd kunnen worden naar de cycloon? Dan kunt u deze ook bij ons huren. Op deze manier beschikt u dan over een volledige stofzuiginstallatie.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Inhoud vuilcontainer150 liter

Verhuurprogramma van Atimo Nederland

Tijdelijk een industriële stofzuiger nodig?

Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig? Of wilt u eerst ervaren wat de machine voor u kan betekenen? Huur dan een industriële stofzuiger van Atimo Nederland. Met ons brede verhuurassortiment kunt u alle kanten op. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan nemen we de mogelijkheden door!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie