Kantelbare voorafscheider 400L

  • Voorafscheider te huur bij Atimo met 400 liter opslagcapaciteit
  • Kantelbare voorafscheider voor 400 liter huren bij Atimo
  • Kantelbare cycloon voorafscheider met 400 liter opslagcapaciteit te huur bij Atimo
Te huur!
Sibilia voorafscheider

Kantelbare voorafscheider 400L

Wilt u tijdelijk grote hoeveelheden stof opzuigen en opruimen? Of wilt u de opslagcapaciteit van uw industriële stofzuiger vergroten, maar wilt u dit eerst testen binnen uw bedrijfssituatie? Huur dan deze kantelbare voorafscheider!

Deze cycloon voorafscheider is geschikt voor het opzuigen van vaste droge stoffen in grote hoeveelheden. De opslagcapaciteit van deze voorafscheider bedraagt 400 liter. Daarnaast heeft deze voorafscheider als voordeel dat deze kantelbaar is. Dit zorgt ervoor dat de voorafscheider eenvoudig te ledigen is met een vorkheftruck (zie foto’s). Na het ledigen kunt u weer snel en eenvoudig verder met het opzuigen van de stoffen.

Uitrusting van de voorafscheider
De voorafscheider is uitgerust met een cycloon, inlaten voor slangen, hendel om de hoofdkraan los te haken en te blokkeren, vier wielen (twee vast en twee bestuurbaar), heftruckonderstel om de voorafscheider met een vorkheftruck op te tillen en een inspectiedeur aan de bovenkant om te zien hoe vol de voorafscheider is.

Interesse in het huren van deze voorafscheider?
Heeft u interesse in het huren van deze voorafscheider? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het offerte formulier in te vullen, te bellen naar 072 562 8088 of te mailen naar info@atimo-nederland.nl.

Naast deze voorafscheider hebben wij ook een zeer uitgebreid verhuurprogramma van industriële stofzuigers, waardoor het mogelijk is om een passende industriële stofzuiger (complete set) te huren.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Sibilia
Inhoud vuilcontainer400 liter
Afmetingen1060x1150x1300 mm

Verhuurprogramma van Atimo Nederland

Tijdelijk een industriële stofzuiger nodig?

Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig? Of wilt u eerst ervaren wat de machine voor u kan betekenen? Huur dan een industriële stofzuiger van Atimo Nederland. Met ons brede verhuurassortiment kunt u alle kanten op. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan nemen we de mogelijkheden door!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie