13 kW industriële stofzuiger

  • 13 kW industriële stofzuiger te huur bij Atimo
  • 13 kW stofzuiginstallatie te huur bij Atimo
Te huur!
Delfin

13 kW industriële stofzuiger

13 kW industriële stofzuiger te huur
Heeft u tijdelijk een krachtige industriële stofzuiger nodig? Of bent u van plan om een industriële stofzuiger aan te schaffen maar wilt u eerst testen of het vermogen toereikend is? Huur dan deze 13 kW industriële stofzuiger!

Deze industriële stofzuiger is met 13 kW vermogen een echte krachtpatser voor uw (tijdelijke) stofprobleem. De 13 kW industriële stofzuiger is werkzaam op 380 Volt en is voorzien van een polyester sterfilter. Hierdoor is deze machine geschikt voor het opzuigen van diverse soorten (fijn)stof en materiaal in de meest uiteenlopende industrieën.

Opgezogen stof en materiaal komt terecht in de vuilcontainer die een opslagcapaciteit heeft van 175 liter. Wanneer de vuilcontainer volgezogen is, dient deze geleegd te worden. Dit ledigen gaat heel eenvoudig middels een handig hefsysteem. Het hefsysteem zorgt ervoor dat men de container niet zelf hoeft te tillen. De container kan eenvoudig aan- en losgekoppeld worden van de vacuümunit.

Verdere eigenschappen van deze 13 kW industriële stofzuiger:

  • Werkzaam op 380 Volt
  • 100 mm aansluitdiameter
  • 360 kg gewicht

Huren industriele stofzuiger
Heeft u interesse in het huren van deze industriële stofzuiger? Of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de bovenstaande ‘’offerte aanvragen’’ knop. U kunt ook bellen naar 072 562 8088 of mailen naar info@atimo-nederland.nl. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 Volt
Vermogen13 kW
Type filterPolyester sterfilter
Inhoud vuilcontainer175 liter
Inlaat diameter100 mm
Gewicht360 kg

Verhuurprogramma van Atimo Nederland

Tijdelijk een industriële stofzuiger nodig?

Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig? Of wilt u eerst ervaren wat de machine voor u kan betekenen? Huur dan een industriële stofzuiger van Atimo Nederland. Met ons brede verhuurassortiment kunt u alle kanten op. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan nemen we de mogelijkheden door!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie