Industriële stofzuiger 5,5/11 kW

  • Industriële stofzuiger te huur met 5,5 en 11 kW vermogen
Te huur!
Delfin

Industriële stofzuiger 5,5/11 kW

Deze industriële stofzuiger is door het hebben van twee pompen zeer geschikt voor het opzuigen van allerlei soorten stof en materiaal. De pompen werken zowel individueel als gezamenlijk, waardoor het vermogen van deze industriële stofzuiger 5,5 kW of 11 kW bedraagt. Afhankelijk van de toepassing kunt u de stofzuiger met één of beide pompen laten draaien. De stofzuiger is werkzaam op 380 Volt.

Opgezogen stoffen en materialen komen terecht in de 100 liter vuilcontainer die zich onder de stofzuiger bevindt. Wanneer de vuilcontainer volgezogen is kan deze middels een handig hefsysteem eenvoudig onder de stofzuigunit vandaan gehaald worden om te legen.

Interesse in het huren van deze industriële stofzuiger voor uw tijdelijke stofprobleem? Of wilt u graag testen wat een 5,5 / 11 kW stofzuiger voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Spanning380 Volt
Vermogen5,5 of 11 kW
Inhoud vuilcontainer100 liter

Verhuurprogramma van Atimo Nederland

Tijdelijk een industriële stofzuiger nodig?

Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig? Of wilt u eerst ervaren wat de machine voor u kan betekenen? Huur dan een industriële stofzuiger van Atimo Nederland. Met ons brede verhuurassortiment kunt u alle kanten op. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan nemen we de mogelijkheden door!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie