Terug naar projecten
  • Industriële stofzuiger voor anodefabriek
  • Industriële stofzuiger voor opzuigen stoffen anodefabriek
  • Stofzuiginstallatie welke als centraal stofzuigsysteem wordt gebruikt
  • Cycloon voorafscheider
  • Industriële stofzuiger voor stofvrij werken
  • Cycloon voorafscheider met industriële stofzuiger
  • Stofzuigsysteem met cycloon voorafscheider en heftruckonderstel voor eenvoudige verplaatsing met vorkheftruck
Atimo project

Industriële stofzuiger anodefabriek

Atimo Nederland heeft een industriële stofzuiger geleverd aan een anodefabriek. In dit bedrijf vervaardigt men anodes die worden gebruikt om aluminium te produceren. Tijdens deze productieprocessen komt een grote hoeveelheid stof vrij die verwijderd moet worden. Omdat het om grote hoeveelheden stof gaat, was men op zoek naar een krachtige stofzuiger die in staat is om stof (en bulk) in grote hoeveelheden op te zuigen. De industriële stofzuiger is nodig voor clean housekeeping. Daarnaast had de klant de nadrukkelijke wens om de industriële stofzuiger in hoogte te kunnen verstellen en was het belangrijk dat de stofzuiginstallatie eenvoudig te verplaatsen was.

Industriële stofzuiger (37 kW) eenvoudig verplaatsbaar

Aan deze klant heeft Atimo Nederland een industriële stofzuiger (Heavy Duty) geleverd die een vermogen heeft van 37 kW. Hierdoor is de industriële stofzuiger bestand tegen de grote hoeveelheden stof die opgezogen moeten worden. De stofzuiger is zo gebouwd dat deze eenvoudig te verplaatsen is en toch zeer robuust is uitgevoerd. Tijdens het verplaatsen van de stofzuiger kunnen de stelpoten ingeschoven worden. Dit maakt het verplaatsen aanzienlijk eenvoudiger en veiliger. Als deze krachtige stofzuiger in werking is, kan deze in hoogte versteld worden. Het legen van deze machine gebeurd door de onderzijde te legen in een open container.

Zeer tevreden

Deze 37 kW industriële stofzuiger draait al bijna 10 jaar naar tevredenheid en zonder stilstand anders dan gepland onderhoud.

Ook een stofprobleem?

Heeft u te maken met een soortgelijke situatie? Of juist een compleet ander stofprobleem? Het maakt voor Atimo niets uit! Of u nu op zoek bent naar een zeer krachtige industriële stofzuiger, een oliezuiger, een ATEX stofzuiger of juist naar een stofzuiger voorzien van een HEPA H14 veiligheidsfilter zodat gezondheidsgevaarlijke stoffen met 99,995% filtratie afgezogen kunnen worden, Atimo heeft de oplossing voor uw stofprobleem!

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw persoonlijke bedrijfssituatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl. Wij helpen u graag verder!

Demonstratie aanvragen Offerte aanvragen

Dit project is samengesteld door Atimo

driehoeken stippel blauw

Heeft u een nieuwe uitdaging voor ons? 

Op maat gemaakte projecten!

Door onze jarenlange ervaring en vakkennis hebben wij een zeer
brede expertise opgedaan wat betreft industriële zuigtechniek. Door de jaren heen hebben wij al tientallen verschillende op maat gemaakte projecten mogen leveren. Van stofzuigsystemen op een Offshore schip met 650 meter leidingwerk tot stofzuigsystemen welke hete stoffen tot 400 graden Celsius opzuigen, het kan ons niet gek genoeg. Daag ons vooral uit, daar houden we van!  

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie